HomeProduseLaptopuriNotebook-ul E410 de la ASUS susține activitățile digitale de la distanță, precum școala online
ASUS E410

Notebook-ul E410 de la ASUS susține activitățile digitale de la distanță, precum școala online

Laptopul ASUS E410MA poate fi achiziționat atât de firmele care doresc să-și echipeze angajații ce lucrează de la distanță, cât și de familiile atente cu bugetul lor, care au școlari nevoiți să facă față schimbărilor din sistemul de educație. Familiile cu mai mulți copii, care participă la orele online, pot achiziționa laptopul drept al doilea sau al treilea dispozitiv din casă.

Caracterul practic al acestui model e de necontestat, fiind un real ajutor în efectuarea unor sarcini simple, cum ar fi cele de birou.

În viață e importat să găsim echilibrul corect, iar ASUS E410 îți oferă exact acest lucru. Ușor și compact, laptopul are un nou aspect elegant, care se potrivește perfect stilului de viață dinamic. Conceput pentru sarcini zilnice de calcul și productivitate și având funcții inovatoare, cum ar fi ASUS NumberPad, ASUS E410 va oferă o bază solidă pentru activitatea de zi cu zi.

Ecranul NanoEdge, cu margini foarte subțiri, oferă spațiu pe ecran pentru o vizionare captivanta. De asemenea, permite încadrarea unui ecran mai mare într-o carcasă mai mică, oferindu-vă un laptop cu o amprentă mai redusă.

Laptopul E410MA este echipat cu un procesor Intel Celeron N4020, cu frecvențe de până la 2,80 GHz, ecran cu diagonala de 14 inchi, memorie RAM de 4GB, SSD de 256GB și grafică Intel UHD Graphics 600.

Vezi oferta online