HomeStiriMichael Hogman și ROG G752
ROG G752

Michael Hogman și ROG G752

ROG G752 este unul dintre cele mai apreciate laptopuri de gaming din lume. Puterea brută este pusă cu precizie într-o formă agresivă, astfel încât să răspundă prompt la acțiunile utilizatorului.

Acuratețea acțiunilor și loviturilor dintr-un joc fac diferența între victorie și înfrângere, sau mai bine zis între premiul cel mare și premiile de consolare, dacă ne raportăm la competițiile de nivel internațional.

Michael Hogman și ROG G752

ROG G752 are la bază procesoare Intel Core i7 din generația a șasea, acceleratoare grafice NVIDIA GTX 980 și până la 64GB de memorie RAM DDR4. Laptopul poate rula la rezoluții mari cele mai solicitate jocuri ale momentului, însă e apreciat și de profesioniștii din domeniul prelucrării foto-video.

Având noua aplicație Windows 10 Xbox, utilizatorii pot juca titlurile de Xbox direct pe G752, în același timp fiind posibil streamingul în orice altă cameră sau jocurile cu prietenii ce folosesc Xbox One și Xbox Live. G752 beneficiază de o tastatură iluminată, cu 30 de circuite interne, ce poate transmite în mod corect apăsarea simultană a mai multor taste, oferind un avantaj jucătorilor profesioniști.ROG G752 este distribuit în mai multe variante: G752VL, G752VT și G752VY, alegerea modelului potrivit fiind la îndemâna cumpărătorului.

galerie foto ROG G752