HomeStiriCât de rezistent poate fi ecranul unui Zenfone?!
ASUS Zenfone 2

Cât de rezistent poate fi ecranul unui Zenfone?!

Telefoanele mobile sunt fragile și se pot sparge la primul șoc mai serios. Aceasta este percepția generală despre aceste dispozitive inteligente care ne-au schimbat viața.

ASUS a făcut pași importanți în ceea ce privește rezistența telefoanelor sale, fără a le afecta designul exterior. Sticla Corning Gorilla Glass 4, care acoperă ecranele montate pe telefoanele Zenfone, este de două ori mai rezistentă la impact, comparativ cu versiunea precedentă.

Ecranul unui Zenfone are cu 85% mai puține șanse să se spargă în cazul unui șoc. Sticla Corning Gorilla Glass 4 rezistă foarte bine și atunci când vine vorba de factorii abrazivi. Cheile și monezile din buzunar, ce pot intra în contact cu ecranul telefonului, au mai puține șanse să lasă urme pe sticla specială. Un strat microscopic anti-amprente minimizează acumulările de grăsime și zgărieturi, punând în valoare strălucirea ecranului.

ZenFone Selfie & ZenFone 2 Laser

Telefoanele Zenfone beneficiază și de noua interfață grafică ZenUI. Disponibilă exclusiv pe dispozitivele inteligente ASUS, ZenUI a fost proiectată pentru a ajuta utilizatorii să obțină cât mai mult de la fiecare ZenFone. ZenUI oferă o experiență holistică cu funcționalități mai bune, accesibile într-un mod cât mai simplu. ZenUI include și mesagerie gratuită, motorizată de Omlet Chat pe o platformă Omlet Open Messaging.

ASUS Zenfone 2

ASUS Zenfone 2