HomeProduseLaptopuriLaptopul ultra-compact ZenBook 13 (UX334) cu ScreenPad 2.0 intră pe piața românească
ASUS ZenBook 13 (UX334)

Laptopul ultra-compact ZenBook 13 (UX334) cu ScreenPad 2.0 intră pe piața românească

Unul dintre cele mai mici și mai ușoare laptopuri de 13″ din lume, ZenBook 13 (UX334) dispune de un ecran NanoEdge cu ramă îngustă pe toate cele patru laturi pentru un raport ecran/corp de până la 95%, precum și de revoluționarul ScreenPad 2.0 pentru productivitate sporită. Cu un aspect elegant, cântărind aproximativ 1,22Kg și oferind o autonomie de până la 13,2 ore, laptopul se adresează celor creativi, pasionați de design și profesioniștilor care călătoresc frecvent. Modelul UX334 poate dezvolta performanțe de top grație procesorului Intel Core i7, plăcii video NVIDIA GeForce MX250 și a stocării ultra-rapide SSD pe PCIe.

Vezi ofertele pentru ASUS ZenBook 13 UX334

Touchpadul inteligent ScreenPad 2.0

Noul ScreenPad 2.0 îmbunătățește experiența utilizării unui laptop, adăugând un ecran secundar interactiv cu o suprafață mai mare față de prima generație, ce crește productivitatea. Noua interfață este asemănătoare cu cea a smartphone-urilor, permite gestionarea ușoară a sarcinilor și crearea rapidă a unor fluxuri de lucru simultane.

ASUS ZenBook 13 (UX334)

Având la bază noul software ScreenXpert, ecranul tactil ScreenPad 2.0 are o diagonală mai mare – de 5,65’’ – și oferă numeroase funcții noi și beneficii. De pildă, Quick Key permite automatizarea cu o singură atingere a combinațiilor complexe de taste, Handwriting preia scrisul de mână într-un mod firesc, iar Number Key ajută la introducerea rapidă de date. Interfața redesenată este mai intuitivă, simplificându-i utilizarea. Dezvoltatorii terți pot, de asemenea, să folosească ASUS API pentru a optimiza software-ul lor și experiența utilizatorilor pentru ScreenPad. Și hardware-ul este mai eficient, oferind o autonomie de 2,5 ori* mai ridicată atunci când ScreenPad este utilizat.

Cel mai compact design din lume

ZenBook 13 (UX334) se bucură de cea mai mică amprentă din clasa sa*, mulțumită ecranului NanoEdge cu ramă foarte îngustă. Raportul ecran/corp ajunge la 95%, maximizând aria vizibilă într-un spațiu minim. Rezultatul este pur și simplu uimitor: imaginea cu margini aproape invizibile oferind o experiență mult mai captivantă cu mai puține elemente care să distragă vederea, transformând seria ZenBook într-o alegere perfectă pentru creativitate în mișcare sau divertisment.

Completând designul ultra-compact, stilul tradițional și eleganța ZenBook sunt observate dintr-o privire: toate modelele beneficiază pe capac de finisajele metalice, reprezentative, inspirate de filosofia Zen. Design-ul balamalei ASUS ErgoLift înclină tastatura pentru o experiență confortabilă de scris și ajută răcirea.

ASUS ZenBook 13 (UX334)

Performanță maximă

Noua serie ZenBook 13 este construită pentru a oferi performanță în mișcare, beneficiind de procesoare Intel Core i7 din generația a 8-a și o gamă largă de opțiuni grafice, inclusiv grafica discretă NVIDIA GeForce MX250. Toate modelele sunt echipate cu SSD-uri PCIe și cu până la 16GB de memorie RAM, făcând din ZenBook alegerea ideală pentru crearea de documente, retușarea fotografiilor, editarea video sau simpla pauză pentru un joc.

Noua serie ZenBook le permite utilizatorilor să fie mai eficienți. Profesioniștii aflați mereu în mișcare au nevoie să rămână conectați – la cele mai rapide viteze posibile. Noul ZenBook 13 dispune de Wi-Fi 5 (802.11ac) din clasa gigabit pentru download ultra-rapid și streaming fluid cu o acoperire mai largă și conexiuni mai stabile ca niciodată.

ASUS ZenBook 13 (UX334)

Concepută pentru un stil de viață dinamic, noua serie ZenBook oferă libertatea de a lucra întreaga zi cu o singură încărcare a bateriei – pentru o autonomie de 13,2 ore.

Prețuri și disponibilitate

Mai multe configurații ZenBook 13 (UX334) sunt disponibile în ofertele magazinelor de specialitate din țară, prețurile pornind de la 4900 de lei (inclusiv taxe).