HomeStiriJoin The Republic AfterMovie
ASUS JOIN THE REPUBLIC

Join The Republic AfterMovie

Sportul electronic a fost la îndemâna celor care au vizitat mall-ul AFI Palace Cotroceni, în perioada 30 septembrie si 16 octombrie 2016.
Evenimentul Join The Republic a găzduit mai multe turnee de jocuri pe PC: CS:Go, Dota, Hearthstone, Rocket League și Overwatch, iar valoarea totală a premiilor a depășit 4800 de dolari. Competițiile s-au derulat pe calculatoare ROG G20AJ, perifericele de gaming fiind asigurate în totalitate de ASUS.

Galerie Foto Join The Republic #AFIROGROG G20 este un desktop compact destinat pasionaților de jocuri. Având o carcasă cu un volum de numai 9.5 litri ce integrează un procesor Intel Core i7 și un accelerator NVIDIA GeForce, ROG G20 oferă tot ceea ce este necesar unui pasionat de gaming.

Mai jos puteți urmări un aftermovie de la evenimentul Join The Republic #AFIROG organizat între 30 septembrie si 16 octombrie 2016 în AFI Palace Cotroceni.

Join The Republic #AFIROG – AfterMovie

Mai multe fotografii de la evenimentul Join The Republic #AFIROG puteți vedea pe pagina de Facebook Republic of Gamers – https://www.facebook.com/asusrog.ro.