HomeStiriLansariIntră în scenă PC-ul All-in-One ET2701 cu Windows 8
ASUS ET2701

Intră în scenă PC-ul All-in-One ET2701 cu Windows 8

Cu lumina reflectoarelor focalizată pe noul Padfone 2 și pe dispozitivele interesante pentru Windows 8 precum TAICHI, VivoBook și VivoTab în ultimele săpătmâni, aproape că am uitat de lansările celorlalte dispozitive noi de la ASUS.

În octombrie, ASUS a prezentat PC-ul All-in-One ET2701 pregătit pentru Windows 8. Cu un ecran multi-touch de 27 de inci cu unghi de vizibilitate de 178 de grade, ET2701 a fost proiectat pentru a optimiza experiența tactilă a utilizatorului cu Windows 8. Display-ul touch oferă utilizatorilor control precis asupra interfeței, dându-le posibilitatea de a manipula și naviga prin aplicațiile optimizate touch cu gesturi pinch-zoom, swipe și scroll care au devenit normale în utilizarea de zi cu zi.

Tehnologia avansată SonicMaster și sistemul DTS Surround Sensation Ulta PC, alături de un subwoofer extern, oferă o experiență auditivă excepțională care se potrivește perfect cu aspectul profesionist al lui ET2701. Ansamblul a fost optimizat de experți și vine acompaniat de un procesor de semnal digital atent ajustat care elimină orice fel de distorsiune. Subwooferul extern are o cameră de rezonanță de 580cc dedicată frecvențelor joase pentru un răspuns cât mai bun pentru bass.

ET2701 este livrat cu un combo Blu-ray opțional, cu un TV-tuner, cu două porturi USB 3.0 și input HDMI pentru a putea transforma ET2701 într-un display de 27” pentru console de joc.ASUS ET2701