HomeStiriFotografiile cu preparatele de Crăciun fac parte din amintirile frumoase ale familiei!

Fotografiile cu preparatele de Crăciun fac parte din amintirile frumoase ale familiei!

Crăciunul nu ne aduce doar o vacanță bine-meritată ci și ocazia de a degusta cele mai alese mâncăruri, împreună cu cei dragi. Cele mai bune fotografii din perioada Crăciunului pot ajunge pe rețelele sociale sau pe Instagram, pentru a ne impresiona prietenii și pentru a ne bucura privirea. O fotografie care să evidențieze foarte bine savoarea preparatului din farfurie nu mai este atât de greu de realizat grație noilor telefoane inteligente, echipate cu camere performante.

Pune-ți imaginația la încercare

Fotografiile festive arată întotdeauna mai bine dacă adaugați unele elemente care să ofere un contrast de culoare. Deci fiți creativi când vine vorba de farfurii, tacâmuri, pahare și sursa de iluminare. Lumânările oferă o lumină caldă și se pot aseza cu ușurință pe masă.

Masa de Craciun

Masa de Craciun

Sclipirile luminoase și florile pot înfrumuseța foarte mult un cadru, adăugând o tușă festivă. Dacă în fundal se poate observa bradul de Crăciun și unele cadouri e cu atât mai bine, punerea în context fiind un element care întregește povestirea.

Preparatele trebuie încercate!

O masă frumoasă, plină de bunătăți ce merită degustate, este tot ceea ce își poate dori o familie. O lingură introdusă în sos sau un pahar plin va da mai multă naturalețe fotografiei.

Fotografii de zi sau fotografii la lumina lumânării

De regulă, fotografiile culinare sunt realizate la lumina zilei sau în condiții de studiou. De Crăciun, puteți folosi o lumină caldă cum ar fi lumânările sau o veioză cu abajur. Instalațiile luminoase din bradul de Crăciun pot contribui la frumusețea cadrului.