HomeStiriFonepad Note 6 Full HD și o diagonală de 6 inci
ASUS Fonepad Note FHD 6

Fonepad Note 6 Full HD și o diagonală de 6 inci

Noua tabletă ASUS Fonepad Note 6 (ME560CG) este subțire, are dimensiuni reduse, un corp elegant și un sunet clar. În ciuda grosimii de numai 10.3mm și o greutății de 210g, Fonepad Note 6 dispune de un ecran Super IPS+ Full HD (1920 x 1080) și poate rula jocuri și aplicații pretențioase. Tehnologia Super IPS+ (In-Plane Switching) oferă imagini vibrante cu unghiuri largi de vizualizare și vizibilitate în timpul zilei, în timp ce tehnologia audio ASUS SonicMaster oferă un sunet la calitate excepțională prin două difuzoare frontale.

ASUS Fonepad Note 6 are la bază procesorul Intel Atom Z2580 cu tehnologie Hyper-Threading pentru o combinație remarcabilă între performanță multi-tasking și eficiență energetică, cu autonomie de până la 23 de ore în convorbire 3G și 6.5 ore pentru redarea video. DC-HSPA+ oferă internet ultra-rapid cu viteze de download de 42Mbit/s și 5.76Mbit/s pentru upload în timp ce microfonul cu atenuare a zgomotului asigură apeluri cu sunet clar. În plus, ecranul capacitiv multi-touch în 10 puncte este responsiv în sistemul de operare Android 4.2. Fonepad Note 6 dispune de un stylus pentru scrisul de mână cu aplicații exclusive ASUS.

Tableta Fonepad Note 6 este disponibilă în culorile negru și alb, cu 16GB și 32GB spațiu de stocare integrat. Ambele modele dispun de un slot microSDHC pentru extinderea memorie.

Noul model ASUS Fonepad Note 6 va fi disponibil pe piața românească din trimestrul patru al acestui an la prețul de 1699 lei.