HomeStiriROG RAIDR Express schimbă radical PC-ul
ROG RAIDR Express

ROG RAIDR Express schimbă radical PC-ul

ROG RAIDR Express este cea mai bună soluție pentru utilizatorii aflați în căutarea de performanță extremă. Prezența noii unități de stocare crește spectaculos modul în care se derulează operațiunile efectuate de sistemul de operare. ROG RAIDR Express are viteze de citire/scriere secvențială de 830MB/s, respectiv 810MB/s. Unitatea oferă viteze de transfer mai rapide și timpi mai mici pentru încărcarea jocurilor decât unitățile SSD cu interfață SATA, grație lățimii mai mari de bandă a interfeței PCI Express.

ROG RAIDR Express

ROG RAIDR Express

ROG RAIDR Express integrează chip-uri NAND flash MLC (multi-level-cell) pe 19 nanometri de la Toshiba și beneficiază de un controler avansat.

Presentare ROG RAIDR EXPRESS


ROG RAIDR Express menține compatibilitatea completă cu majoritatea chipseturilor și sistemelor de operare și poate fi utilizată ca unitate de inițializare a sistemului pentru performanță accelerată. Inițializarea sistemului de operare este mult mai rapidă așa după cum puteți vedea în clipul de mai jos.

ROG RAIDR EXPRESS vs hardisk

ROG RAIDR EXPRESS reușește să încarce sistemul de operare în numai 18 secunde în timp ce același sistem dotat însă cu un hard disk face același lucru în 40 de secunde. Aflați mai multe despre RAIDR Express pe site-ul ASUS.

ROG RAIDR

ROG RAIDR