HomeStiriExtinderea rețelei este mai simplă decât pare
ASUS PL-X52P

Extinderea rețelei este mai simplă decât pare

Extinderea rețelei de internet într-un imobil poate fi o operațiune costisitoare dacă nu sunt alese cele mai bune soluții. Montarea cablurilor de internet, găurirea pereților uneori cu afectarea finisajelor nu ar trebui să intre în calcul odată ce există și alte posibilități.

Alegerea unui router wireless ASUS și a unei plăci de rețea este o soluție ideală pentru un apartament sau o casă obișnuită. Acest lucru nu implică montarea cablurilor și nici apelarea la un special, instalarea routerului și a plăcii de rețea wireless fiind foarte simplă.

ASUS RT-AC87U este cel mai puternic router din lume destinat utilizatorilor casnici, având capacitatea teoretică de a transporta până la 2400Mbps. Specificațiile tehnice ale routerului RT-AC87U pot fi văzute pe pagina ASUS.

ASUS RT-AC87U

ASUS RT-AC87U

Cum să extinzi ușor rețeaua

Dacă se dorește instalarea unei rețele într-o casă cu pereți groși, care afectează propagarea undelor radio de înaltă frecvență, se poate apela la un adaptor care folosește rețeaua electrică pentru a distribui internet. Un exemplu în acest sens este PL-X51P/PL-X52P. În acest caz este necesară introducerea adaptorului într-o priză și conectarea cablului la calculator.

ASUS PL-X52P

ASUS PL-X52P