HomeProduseLaptopuriLaptopurile ASUS ExpertBook B5 te ajută în orice domeniu de business și nu numai

Laptopurile ASUS ExpertBook B5 te ajută în orice domeniu de business și nu numai

Activitatea de la birou trebuie să poată fi eficientizată cu ajutorului sistemelor de calcul și nu încetinită, iar angajații trebuie să se poată baza pe laptopuri performante și fiabile pentru a-și duce sarcinile la împlinire la timp, vizând îmbunătățirea randamentului lor.

Laptopurile create pentru business nu au plăci grafice dedicate, în schimb oferă fie cel mai bun mix privind operativitatea, securitatea, fiabilitatea și administrarea la un preț competitiv. În acest domeniu, ASUS oferă portofoliul de notebook-uri ExpertBook, plusând cu câteva elemente ce țin de flexibilitate.

În această serie există două tipuri constructive: cel clasic, în formatul ultra-cunoscut cu clapetă și așa-numitul Flip, care are o balama specială ce permite rabatarea completă a capacului și utilizarea laptopului în regim de tabletă. În cele ce urmează îți oferim câteva exemple din ambele categorii, pe care le poți considera și sugestii de achiziție, care acoperă orice scenariu de business imaginabil.

ExpertBook B5 Flip (B5302F)

ExpertBook B5 Flip

ExpertBook B5 Flip

Este un laptop versatil, cu un ecran tactil de 13,3 inchi cu rezoluție Full HD la 60 Hz, care are o luminozitate foarte bună de 300 de niți. Performanța este asigurată de un procesor robust Intel Core i5-1135G7 la 2.4 GHz (8M Cache, frecvența maximă de până la 4,2 GHz, 4 nuclee), care are integrat și un cip grafic Intel Iris Xe.

Memoria integrată DDR4 de 16 GB este completată de un spațiu de stocare de 512 GB, dublat de alți 512 GB pe un SSD M.2 NVMe. Îi poți rabata complet ecranul, dacă vrei tabletă, sau îl poți așeza plat pe o masă pentru a lucra ușor cu colaboratorii tăi.

Vezi oferta online

ExpertBook B5 (B5402C)

ExpertBook B5

ExpertBook B5

Echipat cu un procesor ce poate urca în gamă până la un Intel Core i7, acest laptop cu format clasic poate fi dotat cu până la 48 de GB de memorie și cu un spațiu de stocare de până la 2TB pe SSD, având și suport WiFi 6E.

Excelent optimizat pentru condiții de mobilitate, laptopul cântărește doar 1,25 kg și oferă o autonomie de până la 12 ore.

Vezi oferta online

ExpertBook B5 (B5302C)

ExpertBook B5302C

ExpertBook B5302C

B5302C e un alt model clasic recomandabil, cu un afișaj Full HD de 13,3 inchi la 60Hz și procesor Intel Core i7-1165G7 la 2,8 GHz (12M Cache, până la 4,7 GHz, 4 nuclee) cu cip grafic Intel Iris Xe.

Memoria DDR4 de 16 GB este suficientă pentru lucrul cu aplicațiile de business uzuale, iar spațiul de stocare de 512 GB pe SSD M.2 NVMe este suficient de generos în orice scenariu.

Vezi oferta online