HomeMediaExperiența ASUS Transformer Pad Infinity rezumată într-un clip
Transformer Infinity

Experiența ASUS Transformer Pad Infinity rezumată într-un clip

Transformer Pad Infinity vine să completeze familia tabletelor hibrid ASUS, aducând utilizatorului toate aspectele pe care le caută într-o tabletă sau poate chiar mai mult decât atât. Design-ul ultra-slim face ca modelul TF700 să fie foarte portabil și elegant. Măsurând numai 8,5 mm în grosime și purtând pe carcasă celebrul finisaj circular, rafinamentul lui Transformer Infinity nu poate trece neobservat.

Transformer Infinity

Transformer Infinity

Frumusețea exterioară a tabletei nu surclasează uzabilitatea sa. Conectând docking-ul QWERTY, avem la dispoziție un track pad multi-touch, o tastatură fizică chiclet și câteva porturi auxiliare. Când este conectat la docking, ne putem bucura de Transformer până la 14 ore între două încărcări, cu ajutorul bateriei secundare de sub tastatură.

Cea mai ‘pregnantă’ noutate adusă de Transformer Infinity este display-ul Super IPS+ ce redă imagini Full HD de o claritate uimitoare. Ecranul este foarte rezistent, fiind protejat cu Corning Gorilla Glass 2.

Utilizatorii ce caută o tabletă pentru entertainment vor folosi cu bucurie TF700. Pe lângă ecranul de rezoluție foarte mare cu unghi de vizibilitate de 178 de grade, tableta vine cu un chipset quad-core NVIDIA Tegra 3 și cu sistem de sunet SonicMaster. Filmele și jocurile se vor simți ca la ele acasă pe noul Infinity.

Când va sosi timpul să renunțăm la distacție pentru a ne apuca de lucru, Transformer Pad Infinity ne va rămâne partener de încredere. Fiind livrat cu soft-uri profesionale precum ASUS SuperNote și Polaris Office, munca de birou va fi efectuată cu maximum de comoditate.

Urmăriți mai jos un videoclip care pune în lumină principalele calități ale lui ASUS Transformer Pad Infinity.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=FX8ihadwhRk&w=600]

Tableta ASUS Transformer Infinity a fost lansată și la București, află detalii de aici.