HomeStiriEfecte luminoase AURA pe tastatura MechTAG: demo

Efecte luminoase AURA pe tastatura MechTAG: demo

Laptopul de gaming ROG GX800 a uimit o lume întreagă prin îndrăzneala cu care a abordat o problemă sensibilă – excesul de căldură. Creșterea performanțelor procesoarelor a fost limitată mult timp de atingerea rapidă a pragurilor superioare de temperatură. Funcționarea procesorului la temperaturi prea înalte va duce cu siguranță la defectarea lui. Același lucru se întâmplă și în cazul plăcilor video sau al memoriilor răcite necorespunzător.

Laptopul de gaming ROG GX800 este o adevărată uzină, a cărei complexitate nu o poți înțelege doar privindu-i exteriorul. ASUS a montat pe laptop un sistem de răcire cu lichid, fapt care a permis supratactarea întregului sistem. GX800VH dispune de sistemul exclusiv Hydro Overclocking System, un dock ce înglobează răcirea cu lichid pentru overclockingul extrem al plăcii grafice, al procesorului și al memoriilor. ROG GX800VH este construit să ofere performanțe în gaming la nivelul unui desktop. Acesta este echipat cu cea de-a șaptea generație de procesoare Intel Core și dispune de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080 SLI pentru efecte vizuale fără precedent la rezoluție 4K UHD și un joc mai fluid.

Tastatură mecanică pentru sportul electronic

Tastatura Mechanical Tactile Advanced Gaming (MechTAG) montată pe laptopul ROG GX800 este reglată cu precizie pentru a obține timpi cât mai mici de răspuns. Efectele luminoase AURA completează atmosfera jocului, utilizatorul trăind cu o mai mare intensitate acțiunea de pe ecran. Comutatoarele mecanice sunt foarte rezistente în timp, oferind totodată un răspuns tactil ferm, ce confirmă preluarea comenzii.

Efecte luminoase AURA pe tastatura MechTAG: demo