HomeProduseASUS oferă o nouă definiție pentru calculatoarele all-in-one
ASUS Vivo AiO V241

ASUS oferă o nouă definiție pentru calculatoarele all-in-one

ASUS Vivo AiO V241 este un calculator, de ultimă generație, ce are dificila sarcină de a înlocui actualele modele all-in-one. Spre deosebire de primele exemplare all-in-one, construcția noului V241 se bazează pe o vastă experiență în construcția calculatoarelor compacte. Astfel, V241 dispune de tastatură și mouse wireless, modul Bluetooth și modul Wi-Fi, fiind eliminate toate cablurile care ar fi putut să deranjeze utilizatorul.

Ecranul cu diagonala de 23,8 inci ocupă 88% din suprafața frontală, acest procent foarte ridicat fiind obținut prin îngustarea ramei exterioare. Suprafața tactilă a acestuia este mată, oleofobă și nu favorizează reflexiile sau acumulările de grăsime.

Calculatorul este echipat cu procesoare Intel Core din generația a șaptea, fiind mai rapid decât generațiile precedente. Vivo AiO V241 poate fi o soluție pentru sarcinile de zi cu zi, cum ar fi navigarea pe internet, trimiterea de email-uri sau lucrul în aplicațiile Office. Utilizatorii care doresc să evadeze din cotidian pot rula jocuri celebre cum ar fi DOTA 2 sau Counter-Strike: Global Offensive, grație plăcii grafice NVIDIA GeForce 930MX.

AiO V241 este echipat cu porturi USB 3.1 Gen 1 Type-A și HDMI (out), acesta din urmă permițând conectarea calculatorului la un televizor de diagonală mai mare.
Frumusețea noului ASUS Vivo AiO V241 nu ține doar de hardwareul de ultimă oră. ASUS a reușit imposibilul și a împins panoul LCD extrem de aproape de marginea ramei, AiO V241 devenind o alegere inspirată pentru configurațiile multimonitor.

Viziune nelimitată, divertisment nelimitat – Vivo AiO V241