HomeProduseLaptopuriEchipat pentru școală cu ROG Zephyrus S GX502
ROG Zephyrus S GX502

Echipat pentru școală cu ROG Zephyrus S GX502

Orele de studiu sunt mai frumoase cu un laptop performant de la ASUS. ROG Zephyrus S GX502 are o autonomie de până la 8 ore dacă este folosit pentru studiu și poate prelucra rapid fluxuri complexe de lucru cum ar fi proiecte CAD sau randare video.

ROG Zephyrus S GX502 adoptă un format mai tradițional ce funcționează mai bine în încăperile înguste și pe genunchi. Suportul de mâini ascunde ranforsările sub formă de fagure ce fac carcasa mai rigidă acolo unde este nevoie de o rezistență mai mare. Procesul pornește cu aliaj de magneziu topit și utilizează o combinație de turnare în matriță și prelucrare, creând o piesă solidă, care rezistă torsionărilor ce ar face alte laptopuri subțiri să se simtă ieftine și nesigure. Acoperirea plăcută la atingere adaugă un finisaj fin, care respinge amprentele și adaugă o strălucire subtilă.

Înapoi la școală cu ROG Zephyrus S GX502

Răcirea AAS îmbunătățită îi permite modelului de top echipat cu GeForce RTX 2070 să urce până la 1540MHz la 115W cu ROG Boost în Turbo Mode, o frecvență și un consum rezervat laptopurilor de dimensiuni mari.

Zephyrus S GX502 poate fi dotat cu panoul mai recent de 240Hz/3ms. Ecranul validat PANTONE, de nivel e-sport, face ca jocurile de tip „shooter” să ruleze fluid, cu claritate de cristal, în timp ce garantează acuratețea culorilor pentru creatorii de conținut.

ROG Zephyrus S GX502

ASUS ROG Zephyrus S GX502

Acceleratorul grafic exclusiv ROG poate comuta între NVIDIA G-SYNC pentru o experiență mai bună de gaming și Optimus pentru o autonomie mai mare. Având o grosime de numai 18,9 mm și cântărind 2 kg, noul model este ușor de transportat pentru un dispozitiv atât de puternic. În ciuda carcasei compacte, există spațiu la interior pentru două SSD-uri ce pot fi configurate în RAID 0 pentru a maximiza performanța. Sunetul actualizat utilizează un DAC ESS SABRE ce reduce zgomotul și distorsiunile pentru ieșirile de căști, oferind sunet de înaltă fidelitate cu o gamă dinamică mai largă. Wi-Fi-ul de clasă gigabit cu RangeBoost este completat de un conector Ethernet gigabit pentru a putea alege între comoditatea wireless și performanța rețelei cablate.