HomeStiriEchipa SK TELECOM T1 este susținută de ROG
SK TELECOM T1

Echipa SK TELECOM T1 este susținută de ROG

Echipa sud-coreeană SK TELECOM T1 este susținută de ROG. SK TELECOM T1 a dominat campionatele de League of Legends ani la rând, iar astăzi sunt mai bine echipați ca niciodată.

Profesorii din League of Legends!

SK TELECOM T1 a început să facă istorie în de League of Legends de la sfârșitul anul 2012. În anii 2013, 2015 și 2016 au câștigat trei campionate mondiale, alături de alte competiții deosebit de dificile ce au avut loc în Coreea de Sud.

Echipa este formată din jucătorii (începând din stânga, rândul de sus): Faker (Lee Sang-hyeok), Blank (Kang Sun-gu), Huni (Heo Seung-hoon), Sky (Kim Ha-neul), Wolf (Lee Jae-wan), Bang (Bae Jun-sik), Profit (Kim Joon-hyung) și Peanut (Han Wang-ho).

Jucătorii de top au nevoie de hardware de ultimă oră

Nu mai este un secret pentru nimeni că performanțele de top se pot face numai cu echipament de înaltă calitate. Ca în orice alt sport, echipamentul trebuie să pună în valoare jucătorul, ridicând performanțele fizice și mentale la cel mai înalt nivel posibil. În sportul electronic, mintea trebuie să fie ageră, iar degetele rapide. De restul se ocupă hardwareul ASUS, care oferă cele mai mici latențe.

ROG va oferi desktopuri de gaming, laptopuri, monitoare, plăci de bază și routere pentru a fi folosite în competițiile internaționale de cel mai înalt nivel.

ROG Swift PG258Q

ROG Swift PG258Q


ASUS are un portofoliu solid de produse de gaming. În imaginea de mai sus puteți vedea monitorul ROG Swift PG258Q.