HomeProduseLaptopuriDezlănțuie creativitatea cu ZenBook Pro Duo UX581
ASUS ZenBook Pro Duo (UX581)

Dezlănțuie creativitatea cu ZenBook Pro Duo UX581

ASUS ZenBook Pro Duo UX581 este un laptop duce creativitatea și productivitatea către un nou nivel. ZenBook Pro Duo este proiectat în jurul nevoii utilizatorului de a lucra cu imagine, prin urmare dispune de două ecrane spectaculoase ce permit afișarea simultană a numeroase informații care ar fi fost posibilă numai în configurațiile cu două monitoare.

Cel de al doilea ecran 4K tactil numit ASUS ScreenPad Plus (vezi tutorial) reprezintă o soluție duală de afișare a imaginii, dar și de control pentru selectarea și introducerea de informații. Utilizatorii avansați pot păstra programul de editare pe ecranul principal OLED 4K UHD și pot pune bara de instrumente pe ScreenPad Plus. În acest fel pot vedea simultan o serie de informații care ar fi presupus trecerea de la un tab la altul sau de la o fereastră la alta.

Tasta Rapidă (Quick Key) permite automatizarea unor secvențe de comenzi complexe de pe tastatură, iar Scrierea de Mână (Handwriting) îți permite să introduci text într-o manieră intuitivă.

Avantajele notebook-ului ASUS ZenBook Pro Duo UX581

  • Ecranul tactil ScreenPad Plus ce oferă noi posibilități
  • Ecranul OLED cu rezoluție 4K UHD
  • Hardware puternic

ASUS ZenBook Pro Duo UX581 este disponibil pe piața din țara nostră prin intermediul magazinelor specializate.

Vezi oferta pentru ASUS ZenBook Pro Duo UX581