HomeProduseLaptopuriASUSPRO P5440FA țintește oamenii de afaceri dinamici
ASUSPRO Business P5440

ASUSPRO P5440FA țintește oamenii de afaceri dinamici

Mediul de afaceri foarte activ din ziua de azi necesită un notebook care să țină pasul cu nevoile de mobilitate ale utilizatorilor, indiferent unde și când lucrează aceștia. ASUSPRO P5440 este un portabil compact și ultra-ușor care răspunde perfect acestor cerințe, oferind o mobilitate de neegalat cu ajutorul opțiunilor de stocare duală a datelor, o soluție flexibilă și de înaltă performanță ce îți supra-accelerează productivitatea.

Echipat cu o carcasă fabricată dintr-un aliaj solid de magneziu, ASUSPRO P5440 este subțire și ușor, dar suficient de durabil pentru a rezista cu ușurință rigorilor inerente ale oricarei călătorii de afaceri.

Portabilul dispune de un set cuprinzător de opțiuni de conectivitate, potrivit cerințelor mediului de afaceri inclusiv USB-C cu suport DisplayPort și suport de alimentare. Oferind o autonomie a bateriei de până la 10 ore, P5440 este întotdeauna gata de lucru, oricand și oriunde.

Avantajele laptopului ASUSPRO P5440FA

  • Optimizări pentru mediul de afaceri
  • Carcasă ușoară din aliaj de magneziu
  • Hardware performant

ASUSPRO P5440FA în versiunea BM0139R beneficiază de un procesor Intel Core i7-8565U, 16GB memorie RAM, SSD de 512GB și vine preinstalat cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Pro.

Vezi oferta pentru ASUSPRO P5440FA