HomeStiriDesktopul ROG GR8 II și-a făcut apariția la Dreamhack Masters
ROG GR8 II

Desktopul ROG GR8 II și-a făcut apariția la Dreamhack Masters

Unul dintre cele mai captivante produse expuse la Dreamhack Masters, turneu desfășurat în Las Vegas, Statele Unite ale Americii, a fost fără îndoială ROG GR8 II, cel mai compact desktop de gaming de la ASUS. Cu un volum de numia 4 litri, ROG GR8 II este compatibil cu tehnologia VR și integrează cea mai avansată grafică din clasa sa, grație unei soluții video modificate ASUS GeForce GTX 1060 de nivel desktop.

ROG GR8 II

ROG GR8 II

Desktopul de gaming are la bază procesoarele Intel Core i7 (‘Kaby Lake’) din generația a șaptea, modele cu un TDP de 65W și dispune de până la 32GB memorie RAM DDR4 pentru a rula fluid cele mai noi jocuri din categoria AAA. Noul model profită de componentele desktop miniaturizate, incluzând aici placa grafică ASUS GeForce GTX 1060 modificată de ASUS.

Acceleratorul grafic oferă performanțe de trei ori mai ridicate, comparativ cu vechea generație și rezultate superioare în grafica virtuală. În testele de fabrică, GR8 II a funcționat cu 47% mai bine decât un sistem similar echipat cu GTX 960 și cu 10% mai bine decât un PC cu GTX 970. Acesta a rulat Overwatch la rezoluție 2K și FullHD cu un framerate mediu de 70fps.

Pe lângă acestea, GR8 II este dotat cu cel mai recent modul Intel Ethernet (I219-V) ce promite jocuri mai fluide în rețea. Modulul Wi-Fi 802.11ac din noua generație, 2×2 dual-band, cu antene pentru frecvențele de 2.4/5GHz oferă viteze de transfer de până la 867Mbps, iar cea mai nouă tehnologie MIMO garantează că fiecare utilizator va experimenta cele mai rapide viteze wireless și online.

O scurtă prezentare pentru GR8 II

ROG GR8 II este disponibil pe piața românească în diverse configurații, prețurile pornind de la aproximativ 5400 lei (TVA inclusiv).

ROG GR8 II

ROG GR8 II – Conectori