HomeProduseDivertisment digitalDe ce nu trebuie să lipsească aplicația Kindle de pe nicio tabletă Transformer
Tablete ASUS

De ce nu trebuie să lipsească aplicația Kindle de pe nicio tabletă Transformer

Amazon a anunțat că numărul de eBook-uri vândute l-a depășit pe cel al cărților tipărite. Pentru fiecare 100 de cărți vândute în UK, sunt descărcate 144 eBook-uri. Această piatră de hotar marchează un punct important al evoluției cititorilor și este o realizare destul de impresionantă pentru Amazon, ținând cont de faptul că e-reader-ele Kindle au fost lansate cu numai doi ani în urmă.

Este foarte clar faptul că eBook-urile sunt cărțile viitorului. Sunt mai portabile, mai ieftine și dau o șansă tinerilor scriitori de a-și publica scrierile fără a depinde de edituri.

Dacă aveți un Transformer de la ASUS, aveți acces la toate materialele electronice de pe Amazon prin aplicația Kindle. În plus, cu SuperNote, puteți lua notițe rapid și eficient. Ați putea publica propria carte la un moment dat. De ce nu? SuperNote este atât de flexibil încât puteți salva notițe scrise cu tastatura, dar și cu degetul. Puteți include fotografii și filmări pentru a păstra pe Transformer tot ce vă inspiră.

Aplicația Kindle nu numai că vă permite să citiți eBook-urile din colecția personală pe tabletă, dar sincronizează toate dispozitivele folosite pentru a rămâne la aceeași pagină și atunci când continuați lectura pe laptop-ul de acasă, de exemplu. Software-ul este independent de platformă, ceea ce înseamnă că puteți folosi Kindle pe Android sau pe iOS, dar și pe Windows sau Mac.

[Aplicația Kindle în Google Play]

 

Tablete ASUS

Tablete ASUS