HomeStiriCum se înclină ecranul secundar al laptopului ZenBook Pro Duo 15?
ASUS ZenBook Pro Duo UX581LV

Cum se înclină ecranul secundar al laptopului ZenBook Pro Duo 15?

Laptopul ZenBook Pro Duo 15 este deosebit prin construcția sa și prin modul în care este integrat ecranul secundar ScreenPad Plus. Înclinarea ecranului a ridicat unele semne de întrebare despre modul în care sunt puse în mișcare aceste elemente și despre măsurile de siguranță, ce păstrează intacte cele două panouri.

Secretul laptopului ZenBook Pro Duo 15 constă într-un mecanism complex de pârghii, balamale, arcuri și role ce poziționează cu exactitate ecranul principal, laptopul și ecranul secundar. Atunci când utilizatorul deschide laptopul și ridică ecranul principal, pârghiile acționează asupra corpului laptopului, creând un spațiu între masă și carcasă.

Tastatura se înclină ușor spre utilizator pentru a-i facilita introducerea textului. Totodată, ecranul secundar ScreenPad Plus, ce se întinde pe întreaga lățime a carcasei, se ridică și se înclină către utilizator, lăsând un spațiu între panou și carcasă. Acel spațiu este folosit pentru o mai bună absorbție a aerului rece, fiind un element cu funcții multiple. ScreenPad Plus (vezi tutorial) are o rezoluție de 3840 x 1100 și o luminozitate mare, de 400 de niți. Unghiul de înclinare ajunge la 9,5°, reducând strălucirile și reflexiile.

Pot lovi ecranul secundar când închid laptopul?

Distanțele dintre capac, carcasă și ecranul secundar ScreenPad Plus sunt menținute prin pârghii metalice, bine ancorate pe aceste elemente. Deci, indiferent de modul în care veți închide și deschide laptopul, aceste elemente nu au de suferit, ele așezându-se perfect în poziția perfectă.

Când va fi disponibil ZenBook Pro Duo 15 în România

Noul laptop ASUS ZenBook Pro Duo 15 cu ecran secundar ScreenPad Plus va fi disponibil în magazinele specializate din țara noastră în luna martie. Urmăriți în continuare promoțiile ASUS pentru a găsi cea mai bună ofertă!

Vezi noul ASUS ZenBook Pro Duo 15!