HomeCum să...Cum să setați controlul parental pe un router cu interfață ASUSWRT?
ASUS RT-AC68U

Cum să setați controlul parental pe un router cu interfață ASUSWRT?

ASUS RT-AC68U

ASUS RT-AC68U

Părinții urmăresc de aproape activitatea copiilor lor, iar atunci când tehnologia le sare în ajutor lucrurile devin mai simple. Un copil aflat singur în fața calculatorului poate accesa diverse siteuri cu conținut nociv pentru vârsta lui, afectându-i comportamentul într-un mod negativ.

Routerele ASUS cu interfață ASUSWRT dispun de funcții pentru control parental. Părintele poate stabili diverse filtre pentru conținutul web și pentru aplicații astfel încât să evite accesarea lor voită sau accidentală.

Setarea filtrelor se face cu ajutorul interfeței grafice și este mai simplă decât pare la prima vedere. Tot ce aveți de făcut este să accesați într-un browser adresa routerului, să vă conectați pe interfața de administrare cu numele de utilizator și parola stabilite la instalare și să accesați secțiunea de control parental. În secțiunea de control parental activați filtrele pe care le doriți funcționale așa după cum puteți vedea în clipul de mai jos.

Controlul parental poate fi stabilit pentru fiecare client în parte, pentru tableta care se conectează wireless sau pentru un calculator anume din casă. La final nu uitați să salvați setările.

Setarea controlului parental pe ASUSWRT