HomeCum să...Cum poți beneficia de designul adaptiv ScreenPad!
ASUS ZenBook Pro 15 UX580 ScreenPad

Cum poți beneficia de designul adaptiv ScreenPad!

Adaptive Design este modul inteligent, care vă permite să lucrați mai eficient cu aplicațiile. Interfața ScreenPad se modifică în mod automat pentru a se adapta la ceea ce faceți. Vă arată instrumentele relevante pentru sarcina în lucru și vă anticipează în mod inteligent următorii pași. În acest moment, interfața adaptivă funcționează numai cu Microsoft Office, dar alte aplicații sunt în curs de pregătire! Când deschideți PowerPoint, Word sau Excel, veți vedea pictograma aplicației apărând în partea stângă a barei de instrumente ScreenPad.

Ce avantaje oferă ScreenPad în Microsoft Office?

Când închideți aplicația Office de pe ScreenPad, pictograma sa este încă disponibilă în partea din stânga sus pentru accesul rapid. Pentru a începe, deschideți un nou fișier în aplicația desktop pentru Word. Puteți să ascundeți sau să afișați meniul de Word utilizând pictograma de pe bara de instrumente ScreenPad. Acest lucru vă oferă un spațiu de lucru mai generos – unul dintre avantajele deosebite ale ScreenPad! Introduceți un text în document, apoi selectați textul pe care tocmai l-ați introdus.

Instrumentele adecvate de formatare a textului vor apărea pe ScreenPad pentru a vă ajuta cu următoarea acțiune, cum ar fi schimbarea dimensiunii textului, a culorii sau a formatării pentru text. Această pictogramă vă permite să creați numere de pagini sau să începeți o nouă pagină. De asemenea, puteți comuta între vizualizările cu o singură pagină sau cu mai pagini multiple.

Office pentru ScreenPad

În programul PowerPoint, instrumentele adaptive se modifică pentru a include unele funcții de prezentare comune. De exemplu, puteți adăuga un nou slide sau puteți începe o prezentare pe tot ecranul. Cu ScreenPad, este ușor să lucrați cu imaginile și fotografiile din prezentări. Puteți aplica efecte imaginilor utilizând instrumentele din bara de instrumente. Există chiar și o funcție pentru scalarea imaginilor selectate.

Excel are, de asemenea, propriul set de instrumente speciale. Când selectați celulele în Excel, puteți schimba culoarea textului sau puteți alege din ScreenPad culoarea de fond a celulelor. Veți găsi, de asemenea, toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă face tabelele să arate bine.

Tutorial ScreenPad – Adaptive Design

Cu designul adaptabil al ScreenPad, fluxul de lucru în Office va fi mai intuitiv și mai eficient. Verificați celelalte tutoriale pentru a descoperi ce puteți face cu incredibilul ScreenPad!