HomeCampanii si concursuriConcursuri și premii în standul ASUS de la DreamHack Bucharest 2015

Concursuri și premii în standul ASUS de la DreamHack Bucharest 2015

Publicul de la standul ASUS

Publicul de la standul ASUS

DreamHack Bucharest 2015 reunește întreaga comunitate de gaming din România și din regiune, evenimentul atrăgând atenția companiilor ce susțin sportul electronic. ASUS va participa la acest eveniment pentru a cincea oară în mod consecutiv, pregătind un stand impresionant în cadrul căruia va organiza concursuri și tombole cu premii atrăgătoare.

RECOMANDARE: Înainte de a vă dezvălui atracțiile de la standul ASUS vă reamintim că puteți câștiga una dintre cele 10 abonamente la DreamHack Bucharest 2015 – intră în concurs!

Concurs cosplay de popularitate cu o tabletă Fonepad 7 LTE ca premiu

ASUS la DreamHack Masters Bucharest 2014

 

Vineri și sâmbătă va fi organizat un concurs de cosplay, participanții costumați în personajele preferate având ocazia să se fotografieze la standul ASUS, în fața panoului cu laptopul de gaming ROG G751. Perioada de fotografiere este până sâmbătă la ora 18.00, urmând ca pozele să fie publicate într-un album pe pagina de Facebook ASUS România. Cea mai populară fotografie va fi premiată cu o tabletă ASUS Fonepad 7 LTE (ME372CL-1B005A). Votarea (prin likeuri) de pe Facebook se va încheia duminică la ora 15.00.

Tombola abonaților la newsletterul ASUS România

Public la standul ASUS din cadrul DreamHack Masters Bucharest 2014

Public la standul ASUS din cadrul DreamHack Masters Bucharest 2014

Tombolele zilnice îi vor recompensa pe cei mai norocoși abonați cu câte un rucsac ROG Nomad sau un mouse GX1000. Fiecare extragere va cuprinde și premii secundare precum șepci Republic of Gamers, tricouri și mouse pad-uri. Nu vor lipsi nici fotografiile realizate alături de fetele ROG, fiecare vizitator primind câte o brățară din silicon Republic of Gamers.

Rucsac ROG NOMAD BACKPACK

Rucsac ROG NOMAD

O fotografie la panoul ROG G751 – o brățară de silicon Republic of Gamers

În fiecare zi a evenimentului, în intervalul 12.00 – 18.00, vizitatorii standului se pot fotografia alături de ROG GIRLS în fața panoului ROG G751. Pozele vor fi urcate în albume zilnice în pagina ASUS România de pe Facebook. Fiecare fotografie va fi recompensată cu o brățară de silicon Republic of Gamers.

ASUS la DreamHack Masters Bucharest 2014

Participă la DreamQuest – proba de la standul ASUS

ASUS participă, de asemenea, la DreamQuest oferind premii precum mouse-ul ASUS STRIX CLAW, pad-ul ASUS STRIX GLIDE SPEED, tricouri, șepci Republic of Gamers și brățări de silicon (Detalii aici: http://dreamhack.ro/bucharest-2015/dreamquest/). Proba pentru obținerea ștampilei ROG constă în publicarea pe Facebook a unei poze „selfie” realizate de fiecare concurent în parte în standul ASUS. Postarea pe Facebook trebuie să fie publică și să conțină hashtagurile #asusromania și #likeit.

ASUS la DreamHack Masters Bucharest 2014

Etapele finale ale turneelor de gaming

Standul ASUS – LikeIT va găzdui și etapele finale ale două campionate de gaming: Dota2 Hall of Fame (detali aici: http://www.dota2romania.com/category/hall-of-fame/) și CS:GO EML (detali aici: http://emleague.ro).