HomeStiriASUS te invită la DreamHack Bucharest 2015
Fete la Dreamhack

ASUS te invită la DreamHack Bucharest 2015

Fete la Dreamhack

ASUS va participa la cea de-a cincea ediție a celui mai important concurs de gaming din regiune: DreamHack Bucharest 2015. Evenimentul se va desfășura la Sala Polivalentă din București în perioada 24 – 26 aprilie 2015, reunind cei mai talentați jucători din întreaga lume. Laptopurile ROG G751 și desktopurile compacte de gaming ROG G20 și GR8 vor fi prezente la standul ASUS, alături de cele mai noi componente și periferice de gaming.

dhb2015

RECOMANDARE: Vrei o invitație la DreamHack Bucharest 2015?
Reînnoiește-ți abonamentul la newsletterul ASUS și intră în cursa pentru una din cele 10 invitații oferite.

ASUS participă cu un stand impresionant

ASUS participă și în acest an la eveniment în cadrul unui stand impresionant, alături de partenerul său LikeIT. Pe lângă expunerea celor mai noi produse de gaming ASUS, vor fi organizate competiții și concursuri dotate cu premii atractive.

ASUS la DreamHack Masters Bucharest 2014

Vizitatorii vor putea testa modelul ROG G751, cel mai puternic laptop de gaming pe care îl puteți achiziționa din România, precum și desktop-urile ROG G20 și GR8.

Vezi ce concursuri vor fi la standul ASUS de la DreamHack Bucharest 2015

Laptopul de gaming ROG G751 are la bază procesoarele Intel Core i7 și grafica NVIDIA GeForce GTX970M/980M ce asigură o fluiditate remarcabilă chiar și atunci când sunt rulate cele mai pretențioase jocuri ale momentului. Sistemul de răcire este format din două ventilatoare independente și elemente din cupru ce au capacitatea de a elimina o cantitate mare de căldură într-un timp scurt. Grilele de ventilație direcționează aerul cald departe de utilizator și au un rol cheie în eficiența designului termic al modelului G751.

ROG G751

ROG G751

Totodată, în zona DEMO vizitatorii vor putea testa șapte sisteme de gaming. Unul dintre acestea va integra placa video Poseidon GTX 980 și placa de baza Maximus VII Formula. ASUS va expune și o configurație SLI cu două plăci video high-end Matrix 980, pe o placă de bază Rampage V Extreme.

ROG Poseidon GTX 980

ROG Poseidon GTX 980

Monitoarele expuse vor fi cele din gama ROG Swift, iar printre accesoriile prezentate va fi și o premieră: mouse-ul Sica va fi expus pentru prima dată în România. Este vorba de un mouse pentru gaming inspirat de sabia dacică Sica. Acesta este optimizat pentru jocurile de tip MOBA (multiplayer online battle arena) și dispune de un senzor optic precis cu simțuri ascuțite. Sica va fi acompaniat de Gladius și Strix Claw.

ROG Sica

ROG Sica

Câștigătorul concursului „Scoate Modder-ul din tine!” organizat recent de PC GARAGE și ASUS va fi prezent la DreamHack Bucharest 2015. PC-ul cu silueta personajului Adjutant (din Starcraft 2) va fi expus în cadrul standului.

ASUS a susținut în permanență comunitatea de gaming din România și a participat în fiecare an la DreamHack Bucharest. Te așteptăm la eveniment! Nu uita de concursul dotat cu 10 invitații și de trecerea în revistă a principalelor activități din stand în care poți câștiga cu premii-produse hardware atractive și produse promoționale.