HomeCampanii si concursuriCONCURS: Câștigă tableta convertibilă în laptop ASUS Transformer Book T100
Tableta convertibilă în laptop ASUS Transformer Book T100

CONCURS: Câștigă tableta convertibilă în laptop ASUS Transformer Book T100

TechInStyle.ro te invită la un concurs dotat cu un premiu atractiv, în cadrul unei campanii de abonare la newsletterul ASUS România. Completează formularul disponibil în această pagină și intră în cursa pentru Transformer Book T100. Dacă ești deja abonat, poți intra în concurs prin reconfirmarea subscripției, transmițând același formular de mai jos.

Tableta Transformer Book T100 a fost prezentă la Media Music Awards 2014 în Piața Mare din Sibiu. Urmărește poze de la sesiunea meet & greet cu Delia .

 

ASUS Transformer Book T100 este un model compact, ușor, care poate fi folosit atât ca o tabletă cu Windows, cât și ca un laptop clasic. În spatele ecranului cu diagonala de 10.1 se află integrate toate componentele hardware, inclusiv bateria, astfel încât T100 să poată funcționa independent de tastatura dock. Autonomia de 11 ore oferă o mai mare libertate de mișcare, studenții și oamenii de afaceri având la dispoziție un instrument util, ce poate funcționa o întreagă zi. Noul model ASUS oferă software-ul Office Home and Student 2013ASUS Transformer Book T100 este motorizat de procesorul Intel Atom Bay Trail-T Z3740 cu patru nuclee fizice, tactate la 1.86GHz. Acesta oferă suficientă putere de calcul în condițiile unui consum energetic redus. Utilizatorul beneficiază de un echilibru între multi-tasking și eficiență energetică. Mai multe detalii tehnice despre tableta ASUS Transformer Book T100 puteți găsi aici.

UPDATE: Câștigătorul a fost extras, este vorba de Ionel Matei din Constanța. Urmărește înregistrarea extragerii.

După transmiterea formularului, veți primi un email cu o confirmare de participare. Noii abonați trebuie să își confirme și subscripția în cazul primirii unui mesaj dedicat (abonații existenți nu primesc această solicitare).

Concursul se va încheia luni, 13 octombrie, la ora 14.00, iar câștigătorul vor fi desemnat în urma unei trageri la sorți folosind random.org, din rândul abonaților activi la newsletterul ASUS România înscriși la concursul de față. Momentul extragerii va fi înregistrat, iar rezultatul va fi publicat online în cadrul acestei pagini.

Citește regulamentul pe următoarea pagină