HomeProduseLaptopuriCinci domenii în care ROG Flow X13 GV301 e laptopul ideal

Cinci domenii în care ROG Flow X13 GV301 e laptopul ideal

ASUS este cunoscut pentru produsele sale inovatoare, ce schimbă în mod semnificativ felul în care utilizăm dispozitivele clasice. Laptopurile ASUS au trecut prin tot felul de transformări până au ajuns la o formă care să fie utilă într-o multitudine de scenarii de utilizare.

ROG Flow X13 este un model de avangardă, ce stabilește noi standarde privind performanțele mobile. Portabilul poate fi transformat în tabletă datorită balamalei duble cu care este echipat și poate fi atașat la o stație grafică externă prin intermediul unui conector special. Flow X13 este subțire și ușor având o grosime de numai 15,8 mm și o greutate de 1,3 kg.

ROG Flow X13 GV301 este un laptop ideal pentru o mulțime de activități prin prisma puterii sale și a configurației hardware ce include procesoare ce urcă în gamă până la AMD Ryzen 9 5980HS cu opt nuclee și grafica dedicată GeForce GTX 1650.

Opțiunile pentru ecran includ două panouri cu format 16:10. Primul dintre acestea are o rată de reîmprospătare de 120Hz și este recomandat gamerilor pentru care viteza de reacție contează foarte mult. Al doilea panou are rezoluție Ultra HD 4K și afișează imagini cu detalii mai bogate, bine conturate. Acesta din urmă este recomandat celor din zona de editare foto/video sau profesioniștilor din lumea afacerilor. Mai jos vă enumerăm cinci domenii în care ROG Flow X13 GV301 e laptopul ideal.

Vezi oferta online

Gaming

ROG Flow X13 GV301 este în primul rând un laptop Republic of Gamers, conceput din start pentru a rula cele mai noi jocuri. Forța sa constă în acceleratorul video NVIDIA GeForce GTX 1650, în procesorul AMD Ryzen 9 și în memoria RAM ce poate urca pânăla 32GB. Pasionații de jocuri pot instala orice joc își doresc grație stocării SSD PCIe de 1TB.

Programare

ROG Flow X13 GV301, cu diagonala de 13,4inchi, este un laptop ales și de profesioniștii din diverse domenii, care văd în optimizările hardware ale portabilului șansa de a-și îmbunătăți productivitatea. Programatorii pot încărca ușor aplicațiile la care lucrează, le pot compila rapid și mai ales pot stoca o mulțime de instrumente software necesare scrierii de cod.

Editare foto/video

Editarea foto/video necesită resurse generoase în ceea ce privește capacitatea de procesare și cantitatea de memorie RAM. Să poți întreprinde o astfel de activitate chiar și atunci când nu ești în fața stației grafice de la birou este un avantaj de necontestat. ROG Flow X13 are până la 32GB memorie RAM LPDDR4X-4266 pentru editarea bannerelor de mari dimensiuni, iar acceleratorul video GeForce GTX 1650 poate randa cu rapiditate filmele la rezoluție 4K.

Arhitectură

Proiectarea unor spații arhitecturale ample este o sarcină migăloasă, chiar și pentru echipele ce au o reală experiență de lucru. Proiectarea asistată de calculator (CAD) vine în ajutorul arhitecților prin aplicațiile software complexe, ce pot rezolva rapid cerințele impuse de proiecte. Ecranul tactil în format 16:10, cu rezoluție Ultra HD 4K, prezintă fiecare detaliu al proiectului cu maximă acuratețe, în timp ce procesorul AMD Ryzen poate prelucra rapid orice modificare de ultim moment. Mai mult, balamaua dublă, ce se deschide la un unghi de 360 de grade facilitează prezentarea proiectului chiar și atunci când sunteți în biroul clientului.

Afaceri

ROG Flow X13 GV301 este subțire și ușor având o grosime de numai 15,8 mm și o greutate de 1,3 kg. Portabilul cu diagonala de 13,4 inchi afișează nuanțe închise la culoare și o formă fluidă, ce se potrivește în orice mediu corporate. Oamenii de afaceri pot naviga ușor prin aplicațiile CRM și pot vizualiza situațiile financiareale companiei pe ecranul tactil cu rezoluție Ultra HD 4K.

Urmărește o prezentare a laptopului ROG Flow X13 GV301