HomeStiriCel mai bun arsenal pentru un gamer nomad!

Cel mai bun arsenal pentru un gamer nomad!

Jocurile în rețea, alături de prieteni, sunt cele mai captivante, iar acest lucru este dovedit de numărul mare de utilizatori înregistrați la nivel global. Jocuri precum World of Warcraft sau World of Tanks înregistrează zeci de milioane de jucători activi, depășind în multe cazuri populația unor țări medii ca mărime.

Un gamer împătimit are nevoie de un „arsenal” pe care să se bazeze atunci când intră într-o confruntare virtuală. Desigur, confruntarea din mediul virtual înseamnă competiție și fair-play, iar personajele nu au de suferit.

ROG Strix GL502

ROG Strix GL502

De această dată, ASUS echipează utilizatorii cu trei produse croite special pentru ei: laptopul ROG Strix GL502, rucsacul ROG RANGER BACKPACK și mouse-ul ROG Spatha.

Cel mai bun arsenal pentru un gamer nomad!

Indiferent dacă este utilizat în modul cablat sau în modul wireless, ROG Spatha furnizează un răspuns precis și rapid. În modul wireless, Spatha utilizează o conexiune radio de mare viteză pentru latențe reduse și posibilități ridicate de a transmite date.

ROG Strix GL502 este o mașină de gaming în adevăratul sens al cuvântului. Performanțele sale sunt asigurate de procesoarele Intel Core i7 din generația a șasea și de grafica NVIDIA GeForce GTX 970M cu suport Microsoft DirectX 12.

Rucsacul ROG RANGER BACKPACK vine să protejeze echipamentele electronice sensibile, indiferent dacă este vorba de laptop sau de telefon. Buretele din interior și zonele de plastic dur sunt menite să absoarbă șocurile, în timp ce materialele impermeabile țin la distanță umezeala.