HomeStiriCe produse ASUS am putea vedea anul acesta la CES 2019?!
ROG Mothership

Ce produse ASUS am putea vedea anul acesta la CES 2019?!

Cel mai important târg al acestui început de an își va deschide porțile în Las Vegas, Statele Unite ale Americii, în perioada 8-12 ianuarie. Companiile din industria IT&C au derulat campanii intense de teasing, arătându-ne puțin câte puțin din forma viitoarelor produse.

ASUS ar putea lansa în perioada CES 2019 o serie nouă de laptopuri, telefoane și dispozitive periferice. Deși există voci care spun că cele mai bune telefoane pregătite de companie ar putea fi expuse publicului ceva mai târziu, în perioada Mobile World Congress, CES 2019 nu va rămâne fără noutăți pe segmentul mobile.

Produse ASUS prezentate la CES 2019?!

Noile produse ASUS urmăresc deviza In Search of Incredible de a crea inovații uimitoare și de a le oferi tuturor cele mai bune dispozitive digitale de pe piață.

StudioBook S (W700) aduce laolaltă puterea procesoarelor Intel Core i7 și Xeon cu grafica NVIDIA Quadro într-o carcasă compactă de 15 inci, cu un ecran NanoEdge, mai mare, ce le oferă creatorilor mai mult spațiu de lucru și o mai bună mobilitate.

ZenBook S13 (UX392) este un ultraportabil de 13,9″, bazat pe cele mai noi procesoare Intel Core și dispune de cel mai mare raport ecran/corp, de 97%, pentru un ecran NanoEdge cu rame înguste pe cele patru laturi, ce măsoară numai 2,5 mm.

ZenBook 14 are o gamă completă de componente ce include cele mai noi procesoare Intel Core i7 quad-core din generația a opta, grafică ce urcă în gamă până la NVIDIA GeForce MX150, 16GB memorie RAM, SSD PCIe ultrarapid și Wi-Fi de clasă gigabit.

ASUS va prezenta portabilele VivoBook X412 și X512, ce dispun de un design compact, disponibil în câteva culori la modă, ce atrag privirea, cum ar fi Peacock Blue, cu efecte iridescente ce își schimbă tonul în funcție de lumina exterioară, și culoarea Coral Crush, culoarea anului 2019.

ROG Mothership este echipat cu Hyperdrive Extreme, ce utilizează tehnologie exclusivă ASUS pentru a combina până la trei SSD-uri NVMe PCIe 3.0 x4, furnizând cel mai rapid RAID 0 din lume integrat într-un laptop, pentru accesul ultrarapid al datelor.

ROG a prezentat, de asemenea, noul Zephyrus S (GX701), cel mai compact laptop de gaming de 17 inci cu o grosime de numai 18.7mm și singurul laptop de gaming de pe piață cu NVIDIA GeForce RTX 2080 cu design Max-Q.

ASUS la CES 2019

Cele mai noi produse ASUS sunt expuse la ASUS Media Lounge la etajul 63 al hotelului Trump International din Las Vegas în perioada 7 ianuarie 2019 – 10 ianuarie, între ora 10 și 18, cu program între ora 9 și 18 pentru zilele de 8, 9 și 10 ianuarie 2019. Mai multe detalii despre produsele ASUS vom afla în zilele următoare.