HomeProduseLaptopuriASUS X540 – design clasic și culori expresive
ASUS X540

ASUS X540 – design clasic și culori expresive

Laptopurile cu design clasic sunt apreciate de numeroși utilizatori ce preferă funcționalitatea. Laptopurile din seria ASUS X540 sunt echipate cu procesoare Intel și sunt însoțite de 8GB de memorie RAM. Unitățile de stocare SSD aduc numeroase avantaje pe aceste modele de buget, oferind viteze ridicate de scriere/citire și o eficiență energetică ridicată.

ASUS X540 este echipat cu o carcasă solidă și ușoară, ce cântărește doar 1.9kg. Finisajul său premium este elegant și durabil, rezistând cu bine la uzura zilnică.

Pentru a-ți oferi doar imagini de o calitate excelentă, tehnologia exclusivă ASUS Splendid include un sistem de corecție a temperaturii de culoare, ce permite reproducerea unei palete de culori mai bogate. Modul ASUS Eye Care reduce în mod eficient nivelul de lumină albastră cu 33%, oferind astfel un nivel ridicat de confort la citire și protejându-vă împotriva oboselii ochilor sau a altor probleme ce pot apărea.

ASUS X540 Eye Care

ASUS X540 Eye Care

Tehnologia SonicMaster a fost dezvoltată cu scopul declarat de a oferi cel mai bun sunet disponibil în cazul unui notebook. Un codec profesional asigură o performanță sonoră cu un nivel de precizie foarte ridicat, iar un amplificator optimizat permite redarea sunetului la un volum superior. Difuzoarele și camerele de rezonanță mai spațioase suportă un sunet mai puternic și un bass mai profund. Elementele suplimentare de procesare a semnalului audio ajută la optimizarea performanțelor componentelor hardware, filtrând zgomotul și îmbunătățind claritatea audio astfel încât să vă puteți bucura de un sunet de o claritate excepțională pe sistemul vostru X540.

Seria ASUS X540 include numeroase configurații cu prețuri cuprinse între 900 și 2500 de lei. Alege configurația care ți se potrivește!