HomeProduseLaptopuriCe laptop ASUS VivoBook se potrivește cel mai bine pentru un student?!
ASUS VivoBook S15

Ce laptop ASUS VivoBook se potrivește cel mai bine pentru un student?!

Gama de laptopuri ASUS VivoBook este extrem de diversificată oferind numeroase modele ce acoperă cerințele clienților atenți cu bugetul lor. Configurațiile includ cu precădere procesoare Intel Core din generația a șaptea și a opta, Pentium și Celeron, precum și tehnologii noi de stocare SSD. Prețurile sunt mai mult decât avantajoase, pornind de la aproximativ 990 de lei pentru o configurație perfect funcțională. Cu alte cuvinte, un student din țara noastră își poate achiziționa un laptop ASUS VivoBook doar cu banii din bursă sau cu sumele primite de la părinți.

Recent, ASUS oferă și alte opțiuni coloristice, potrivite pentru tinerii dinamici. Noile laptopuri VivoBook S15 S532 și VivoBook 15 X512 sunt disponibile în opțiuni coloristice fresh și expresive. Toate modelele beneficiază de ecrane NanoEdge, cu rame ultra-subțiri pe cele patru laturi. Cadrul incredibil de îngust a permis montarea unui ecran mare într-o carcasă mai mică, reducând în mod eficient amprenta laptopului pentru a fi un portabil cât mai compact.

Toate modelele VivoBook dispun de o baterie de înaltă calitate cu o autonomie ce acoperă întreaga zi și o durată de viață de până la 3 ori mai mare decât bateriile litiu-ion standard. Tehnologia de reîncărcare rapidă le permite utilizatorilor să încarce bateria la 60% din capacitate în doar 49 de minute. Tehnologia integrată ASUS Battery Health Charging oferă siguranță în timpul încărcării, având măsuri de protecție pentru a diminua rata de expansiune a bateriei în timpul încărcării, asigurând faptul că bateria rămâne în condiții optime.

Noul ASUS VivoBook (2019)

Noul ASUS VivoBook (2019)

Pe lângă acestea, ASUS oferă laptopuri precum VivoBook 14 (X412) cu diagonala de 14″, VivoBook 15 (X512) cu diagonala de 15″ și VivoBook 17 (X712) cu diagonala de 17,3″. ASUS VivoBook 14 (X412) este disponibil în magazinele locale la prețuri între 2400 și 3300 lei, în timp ce VivoBook 15 (X512) se comercializează în magazinele specializate cu prețuri ce pornesc de la 2300 lei. Stocul și disponibilitatea produselor se schimbă de la oră la oră, însă un element rămâne comun: performanța accesibilă tuturor.

Urmărește oferta ASUS VivoBook pe magazinele online specializate, cum ar fi eMag și alege modelul ce ți se potrivește!

Urmărește un clip video cu noile laptopuri VivoBook

Vezi oferta ASUS VivoBook X512