HomeStiriAu fost scoase la vânzare biletele pentru DreamHack Cluj-Napoca 2015!

Au fost scoase la vânzare biletele pentru DreamHack Cluj-Napoca 2015!

Fanii sportului electronic din România se vor bucura de un nou eveniment de anvergură ce se va desfășura la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, între 30 octombrie -1 noiembrie. Vineri, 3 iulie 2015, s-au pus în vânzare biletele și abonamentele pentru DreamHack Cluj-Napoca 2015, cel mai mare festival digital din România.

Bilete și abonamentele au prețuri promoționale în perioada 3 iulie – 31 iulie și pot fi achiziționate de pe shop.computergames.ro. În această perioadă, biletele sunt la jumătate de preț față de cele cumpărate în perioada evenimentului. Așadar, până în 31 iulie, un abonament de 3 zile costă 40 lei sau 8 euro prin sms, un bilet pentru zona BYOC este 100 lei, iar pentru zona de 1v1 costă 80 lei.

La ediția din primăvara acestui an, DreamHack Bucharest 2015 a avut peste 25.000 de spectatori și peste 400 de jucători profesioniști, marcând câteva premiere în lumea sportului electronic românesc, precum spectacolul impresionant de pe cele două scene principale pe care s-au desfășurat finalele competițiilor internaționale StarLadder și PGL CS:GO Championship Series.

Galerie Foto DreamHack Bucharest