HomeStiriAsus Zenbook UX301 combină frumusețea și forța brută
ASUS Zenbook UX301

Asus Zenbook UX301 combină frumusețea și forța brută

Asus Zenbook UX301 continuă să uimească prin eleganța sa ieșită din comun. Cu o greutate de numai 1,17 kilograme și un corp foarte subțire, Zenbook UX301 este un ultraportabil ideal pentru a fi o întâlnire de afaceri.

Playtech.ro a avut la dispoziție un ultraportabil Asus Zenbook UX301 cu diagonala de 13.3 inci, echipat cu procesor Intel Haswell i7-4558U și două SSD-uri de 256 GB în configurație RAID 0.

Am fost plăcut impresionați și de primul Zenbook, cel care avea carcasa din aluminiu și era disponibil doar în culoarea de bază a acelui material. Odată cu generația nouă de procesoare Haswell, varianta pentru ultrabook-uri, Asus a decis să lucreze cu un material foarte folosit în industria telefoanelor mobile – Gorilla Glass. “Ce ar fi dacă am acoperi nu numai ecranul dispozitivului cu acest material, ci și capacul acestuia?” Și s-au gândit bine. Rezultatul este unul deosebit, mai ales cu alegerea unei culori foarte atractive.

Într-adevăr, sticla Gorilla Glass și nuanțele selecte în care se prezintă noul Zenbook creează un efect de un extrem rafinament. Cum funcționează un procesor Intel Core i7 din generația a patra pe un sistem cu 8GB RAM și două SSD-uri în RAID 0 puteți vedea în review-ul scris de Radu Neagu pe Playtech.ro

ASUS Zenbook UX301

ASUS Zenbook UX301