HomeStiriLansariASUS prezintă cel mai puternic Zenbook de până acum – Zenbook Pro 16X OLED (UX7602BZ)

ASUS prezintă cel mai puternic Zenbook de până acum – Zenbook Pro 16X OLED (UX7602BZ)

ASUS a reproiectat impresionantul Zenbook Pro 16X OLED (UX7602BZ) pentru 2023 obținând cea mai puternică versiune de până acum. Laptopul a fost prezentat la CES 2023 cu prilejul evenimentului online de lansare Seeing An Incredible Future.

Noua ediție dispune de un procesor Intel unic cu cel mai recent design ASUS Supernova System-on-Module (SoM). Această tehnică de ambalare a modulelor are o serie de beneficii, inclusiv o reducere a zonei principale a plăcii de bază cu 38%, crescând eficiența răcirii sistemului. Acest lucru conduce la spațiu suplimentar pentru alimentarea plăcii grafice, ajutând-o să atingă valori TDP mai ridicate, oferind utilizatorilor mai multă stabilitate și o performanță grafică mai mare. Acest design apelează la materiale similare unui substrat cu pierderi reduse și scurtează distanța dintre procesor și memorie prin plasarea ambelor componente pe placa de circuit, permițând memoriei să atingă o frecvență incredibilă de 7500 MHz.

În plus, laptopul utilizează un compus termic cu metal lichid, reducând temperatura cu 7°C în modul de performanță ridicată, putându-se atinge un TDP total de până la 155 W.

Inovatorul și ultra-compactul ASUS Supernova SoM permite obținerea unor performanțe ultra-puternice din partea procesorului Intel Core i9-13905H din generația a 13-a, a plăcii grafice NVIDIA GeForce RTX 4080 pentru laptop și a celor 32 GB de memorie DRAM LPDDR5X rapidă.

Noul Zenbook Pro 16X OLED (UX7602BZ) permite o editare video de 1,4 ori mai rapidă și un timp uimitor de randare 3D de 8,9 ori mai rapid în comparație cu modelul anterior, permițându-le creatorilor să termine proiecte creative într-un timp record.

Ecran de top – 16:10 3.2K 120 Hz OLED HDR

Laptopul are un ecran de top OLED HDR NanoEdge 16:10 3.2K 120Hz cu interfață tactilă. Mecanismul Active Aerodynamic System Ultra (AAS Ultra) înclină automat tastatura la un unghi confortabil de tastare și, de asemenea, îmbunătățește răcirea sistemului pentru performanță maximă. Sistemul inteligent White RGB luminează tastatura și adaugă o dimensiune cu totul nouă experienței creative, oferind și funcții inteligente de interactivitate.

În plus, inovatorul ASUS Dial permite controlul precis cu vârful degetului asupra parametrilor vizuali în aplicațiile Adobe și nu numai, în timp ce un ASUS NumberPad mai mare oferă răspuns haptic și o sensibilitate îmbunătățită la presiune pentru introducerea mai ușoară a numerelor.

Cu ASUS Supernova SoM, LPDDR5X DRAM și un GPU optimizat, Zenbook Pro 16X OLED redefinește ceea ce ar trebui să fie un laptop de creație compact, ducând creativitatea la nivelul următor.

Urmărește un video cu Zenbook Pro 16X OLED (UX7602BZ)