HomeReduceri și oferte specialeASUS WT425 – un mouse wireless pentru fiecare membru al familiei
Mouse Optic ASUS WT425

ASUS WT425 – un mouse wireless pentru fiecare membru al familiei

Niciodată un mouse wireless nu-ți va fi de prisos! Absența lui într-un moment în care trebuie să fii productiv te poate afecta însă chiar serios. E bine să fii precaut și să ai mereu unul de rezervă sau asigură-te că toți membrii familiei tale au câte un mouse. Pe această idee e și promoția la ASUS WT425. Trei dispozitive sunt oferite la un preț super avantajos. 

ASUS WT425 e confortabil și ușor – cântărește doar 65 de grame, putând fi transportat oricând în geanta laptopului tău. Forma lui ergonomică este gândită pentru dreptaci.

Funcționează cu o baterie AA, dintr-aceea pe care o poți găsi ușor la orice magazin de la colțul străzii. Se conectează la sistem cu ajutorul unui dongle USB, conexiunea pe RF 2,4GHz. Legătura persistă pe o distanță de până la 10 metri – asta în cazul în care vrei să folosești mouse-ul de la distanță când ai laptopul conectat la un video proiector.

WT425 este precis, rezoluția senzorului fiind de 1600 dpi. Butonul dedicat de lângă rotița de scroll permite comutarea între această valoare și 1000 dpi, în funcție de viteza dorită pentru cursor. Pe laterala stângă mouse-ul are două butoane pentru comenzile Înainte / Înapoi în timpul unui browsing pe Internet.

De ce ai achiziționa 3 dispozitive dintr-un foc? Pe lângă prețul atractiv, vei avea mereu o opțiune de cadou pentru o aniversare neprevăzută. Iar prietena sau copilul nu vor mai avea niciun motiv să-ți împrumute mouse-ul fix atunci când ai avea cea mai mare nevoie de el.

VEZI OFERTA ONLINE