HomeStiriASUS VivoPC X cu ochelari VR
ASUS VivoPC X

ASUS VivoPC X cu ochelari VR

ASUS VivoPC X este un calculator compact, cu o carcasă de numai 5 litri, ce ascunde o placă video performantă. Datorită acceleratorului video NVIDIA GeForce GTX 1060 dedicat și a procesorului Intel Core i5 din a șaptea generație, VivoPC X este un PC perfect pentru cei care preferă ochelarii VR. Folosirea acestor componente puternice nu ar fi fost posibilă fără prezența unui sistem de răcire avansat. Un ventilator axial trage aerul prin gurile de ventilație laterale și îl suflă prin sistem, pentru a răci componentele interne, înainte de a-l expulza prin gurile de ventilație din spate. Mai mult, pentru o răcire suplimentară există un heat-pipe ce preia căldura de la procesor.

ASUS VivoPC X

ASUS VivoPC X

VivoPC X suportă ecranele 4K UHD (3840 x 2160) și folosește NVIDIA G-SYNC pentru obținerea unor efecte vizuale fluide și rapide. G-SYNC sincronizează rata de refresh a ecranului cu cea a plăcii grafice GeForce GTX eliminând rupturile de cadre și latențele.

VivoPC X este pregătit pentru Oculus, noul model fiind testat pentru o compatibilitate ridicată cu sistemul de realitate virtuală de la NVIDIA. Opțiunile extinse de conectivitate includ patru porturi USB 3.1 Gen 1 și două porturi USB 2.0 pentru perifericele VR și controlere.

VivoPC X Hands On and Oculus VR Demo

ASUS VivoPC X, cu sistem de operare Windows preinstalat, este disponibil în România la un preț aproximativ de 4000 de lei (TVA inclusiv).