HomeStiriASUS VivoPC K20 – un desktop multimedia compact
ASUS VivoPC K20

ASUS VivoPC K20 – un desktop multimedia compact

ASUS VivoPC K20 este un desktop multimedia compact, care vine în sprijinul celor vor să-și simplifice biroul de acasă sau de la serviciu. VivoPC K20 are dimensiuni compacte și nu necesită o mulțime de cabluri, așa cum se întâmplă în cazul desktopurilor obișnuite. Atât tastatura, cât și mouseul sunt wireless, iar ASUS VivoPC K20 se poate conecta la internet prin intermediul modulului Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, în timp ce dispozitivele mobile pot apela la standardul Bluetooth V4.0 (disponibil opțional).

VivoPC K20 este motorizat de procesoarele Intel Core din generația a șaptea, ce-i oferă performanțe ridicate și o eficiență energetică de invidiat. Modulele de memorie RAM DDR4 pot însuma până la 16GB și sunt mai rapide decât vechea generație DDR3. Calculatorul devine un instrument plăcut de petrecere a timpului liber, accesul la informație fiind mai rapid, la fel ca și cumpărăturile online, redactarea de email-uri sau realizarea unor materiale grafice.

ASUS VivoPC K20 este livrat cu grafică NVIDIA sau AMD și suportă rezoluții 4K/UHD (3840 x2160) filmele și fotografiile fiind afișate la cel mai înalt standard actual.

Desktopul rulează sistemul de operare Windows 10 Home, oferindu-le utilizatorilor, încă din primul moment, un mediu perfect pentru instalarea aplicațiilor necesare.

ASUS VivoPC K20 – un desktop multimedia compact ASUS


Aflați mai multe despre ASUS VivoPC K20 accesând pagina: https://www.asus.com/Tower-PCs/VivoPC-K20CD/