HomeStiriASUS VivoBook F oferă un raport excelent preț-calitate
ASUS VivoBook F

ASUS VivoBook F oferă un raport excelent preț-calitate

Noile laptop-uri VivoBook F sunt disponibile în patru culori diferite, ce dau o notă mai veselă unor produse caracterizate în general de note sobre. Seria VivoBook F își păstrează formele subțiri și elegante apelând la tehnologiile ASUS, cunoscute publicului. Fu

ncția Instant On pornește sistemul în numai doua secunde, utilizatorul accesând rapid documentele și imaginile stocate în memoria portabilului sau în cloud. Seria F oferă o tastatură aerisită, cu spațiu mare între taste pentru identificarea ușoară a acestora precum și un touchpad generos ce suportă tehnologia Smart Gesture.

Căldura este ținută la distanță de zonele care intră în contact cu mâinile utilizatorului. Tehnologia IceCool Technology presupune amplasarea și izolarea componentelor ce se încălzesc, astfel încât eliminarea căldurii să se facă prin zona din spate.

ASUS VivoBook F

ASUS VivoBook F

Portabilele ASUS VivoBook F rulează sistemul de operare Windows 8 și sunt pregătite pentru activitățile productive. Prețul portabilelor din seria F este accesibil publicului larg, utilizatorii fiind încântați de raportul preț-calitate oferit de ASUS.

ASUS Seria F – prezentare video