HomeStiriASUS vine la Dreamhack București cu noile laptopuri de gaming G750
ROG G750

ASUS vine la Dreamhack București cu noile laptopuri de gaming G750

ASUS participă pentru a treia oară consecutiv la Dreamhack București 2014, expunând cele mai noi produse Republic of Gamers. La standul ASUS vor fi prezente cele mai noi notebook-uri G750 ce dispun de a patra generație de procesoare Intel Core i7-4700, de noul accelerator grafic NVIDIA GeForce GTX 800M și includ tehnologia exclusivă ASUS TurboMaster pentru supratactarea plăcii video.

Noua serie de acceleratoare video GeForce GTX 800M cu până la 4GB de memorie video GDDR5 dezvoltă cu certitudine o putere incredibilă, iar noile modele G750, care includ versiunile de top NVIDIA GeForce GTX 880M, oferă chiar mai mult de atât, grație tehnologiei ASUS TurboMaster.

Concurs: Câștigă invitații la DREAMHACK Bucuresti 2014!

GPU Tweak facilitează overclocking-ul plăcii video și utilizează parametrii ce asigură stabilitatea pe termen lung, chiar și în timpul perioadelor de overclocking experimental. Seria de acceleratoare video GTX 800M oferă suport pentru două tehnologii NVIDIA: Battery Boost și ShadowPlay, ce sunt special construite pentru a îmbunătăți exeperiența de gaming mobil.

Cel mai important eveniment de gaming din Europa de Sud-Est se va desfășura în perioada 26-27 aprilie 2014 la Sala Polivalentă din București și va reuni cei mai puternici jucători din lume.

ROG G750

ROG G750