HomeStiriASUS instaurează Republic of Gamers la Dreamhack București 2014
ROG G750jz

ASUS instaurează Republic of Gamers la Dreamhack București 2014

ASUS participă pentru a treia oară consecutiv la Dreamhack București, expunând cele mai noi produse Republic of Gamers. Evenimentul se va desfășura în perioada 26-27 aprilie 2014 la Sala Polivalentă din București și va reuni cei mai puternici jucători din lume, care vor lupta pentru premii substanțiale și puncte în ierarhia mondială.

ASUS va expune în cadrul standului Republic of Gamers cele mai noi dispozitive recomandate profesioniștilor din lumea gamingului. Vizitatorii vor putea admira noile laptopuri de gaming ROG G750, desktopul G70, plăcile video Matrix 290 și Poseidon 780, căștile audio Vulcan, Orion și Echelon și placa de sunet Xonar U7 Echelon alături de multe alte surprize.

Cu prilejul Dreamhack București 2014, ASUS și partenerul său eMAG vor desfășura promoții atractive Republic of Gamers. Vizitatorii vor putea comanda pe loc produsele din oferta creată special pentru Dreamhack București 2014.

Concurs: Câștigă invitații la DREAMHACK Bucuresti 2014!

Laptopurile de gaming ROG G750 la Dreamhack București 2014
Cele mai noi notebookuri G750 dispun de cea de-a patra generație de procesoare Intel Core i7-4700 și noul accelerator grafic NVIDIA GeForce GTX 800M. Ele includ tehnologia exclusivă ASUS TurboMaster pentru supratactarea plăcii video, oferind performanțe asemănătoare modelelor desktop. Cu un aspect deosebit și componente concepute pentru jocuri, laptopul G750 stabilește un nou standard în gamingul portabil. Noile modele G750 adaugă suport pentru cele mai recente ecrane 4K/UHD (ultra-high-definition), iar tehnologia Trinity oferă conexiuni separate pentru trei monitoare externe, conectate simultan, utilizând interfețele HDMI 1.4 și DisplayPort 1.2.

ROG G750jz

ROG G750jz

ROG TYTAN G70 la Dreamhack București 2014
Desktopul de gaming ROG TYTAN G70 dispune de a patra generație de procesoare Intel Core, de funcții speciale pentru overclocking și o răcire avansată. Plăcile video NVIDIA GeForce GTX780 suportă până la patru monitoare pentru un mediu de joc cât mai captivant. Un sistem de ventilație sofisticat și o carcasă cu o mulțime de zone de răcire contribuie la menținerea unei temperaturi scăzute pentru procesor și placa video.

ROG Tytan G70

ROG Tytan G70

Xonar U7 Echelon la Dreamhack București 2014
Xonar U7 Echelon Edition include Sonic Radar, o tehnologie unică de vizualizare a sunetelor, ce oferă gamerilor un avantaj în jocurile de tipul “first-person shooters”. Indiferent de titlu, Sonic Radar afișează o imagine ‘radar’ HUD (head-up display) ce punctează acțiunile din joc în funcție de poziția personajului, bazându-se pe indiciile auditive generate de adversar. ASUS Xonar U7 Echelon Edition dispune de eșantionare pe 24-biți/192KHz, un raport semnal/zgomot de 114dB și un sunet surround pe 7.1 canale, totul într-un dispozitiv compact și ușor.

ASUS Xonar U7 Echelon Edition 7.1

ASUS Xonar U7 Echelon Edition 7.1

Descoperă oferta de gaming Republic of Gamers la Dreamhack București 2014, în incinta Sălii Polivalente, în perioada 26-27 aprilie.

Concurs: Câștigă invitații la DREAMHACK Bucuresti 2014!