HomeProduseASUS VariDrive combină un DVD-RW extern cu un dock elegant
VariDrive

ASUS VariDrive combină un DVD-RW extern cu un dock elegant

Este un concept atât de simplu și în același timp atât de elegant. VariDrive este noul DVD Writer extern fabricat de ASUS cu design elegant asemănător Zenbook-urilor.

VariDrive este fabricat din același metal fin texturat, finisat cu cercuri concentrice. Design-ul său atrăgător prezintă o bază rotativă pe care este montat o unitate optică ce poate citi și scrie DVD-uri și CD-uri. VariDrive poate citi cu o viteză de până la 8X și scrie cu maximum 24X. Întreg ansamblul măsoară doar 15 mm în grosime și cântărește 452g.

Design-ul unic și capabil de transformare al lui VariDrive oferă utilizatorului posibilitatea să-l plaseze atât vertical cât și orizontal, devenind astfel util oricărui spațiu de lucru. Tot ce trebuie să faceți e să rotiți unitatea optică pe stativ pentru a obține forma dorită. Nu aveți nevoie de un adaptor special pentru că VariDrive funcționează prin USB.

Dock-ul are trei porturi USB 3.0, un port Gigabit Ethernet (LAN), un port HDMI și un port VGA. Așa că dacă lucrați pe un netbook, ultrabook, notebook sau chiar pe desktop și aveți nevoie de câteva porturi în plus, VariDrive vă vine în ajutor.

În timp ce tehnologiile cloud sunt în plină ascensiune, resursele optice au rămas foarte folositoare în unele circumstanțe, iar VariDrive aduce și porturi suplimentare care sunt mereu binevenite.

VariDrive

VariDrive