HomeStiriASUS Transformer Book T101: un laptop pe care ți-l dorești cu siguranță – Video
ASUS Transformer Book T101

ASUS Transformer Book T101: un laptop pe care ți-l dorești cu siguranță – Video

ASUS Transformer Book T101 este un laptop dorit cu siguranță. Acesta este cel mai nou membru al seriei de mini laptopuri cu ecran detașabil, având o diagonală de 10.1 inci și un design premium. Noul model, recent intrat pe piața din România, este ușor și compact, cântărind numai 580 de grame în modul tabletă și 1.08 kg atunci când tastatura este atașată.

ASUS Transformer Book T101

ASUS Transformer Book T101

T101 dispune de o balama magnetică reversibilă ce permite întoarcerea ecranului, oferind mai multe moduri de lucru: laptop convențional, tabletă ușoară sau modul stand pentru urmărirea de filme. Magneții puternici, amplasați cu precizie, asigură o fixare rapidă și sigură, cu un minim de efort. Pentru a-i asigura fiabilitatea pe termen lung, balamaua reversibilă fost testată riguros pentru 25.000 de cicluri mecanice de atașare/separare.

ASUS Transformer Book T101 - tableta

ASUS Transformer Book T101 – tableta

Ecranul tactil are o rezoluție de 1280×800 pixeli și o luminozitate de până la 400cd/m2, fiind unul dintre cele mai luminoase ecrane de 10.1 inci. Acesta dispune de un unghi larg de vizualizare de 178°. Tehnologiile ASUS TruVivid și Tru2Life îmbunătățesc imaginea, prin claritate, reducerea reflexiilor și creșterea contrastului din fiecare cadru. Transformer Book T101 are un procesor Intel Atom X5 quad-core, până la 4GB de memorie RAM, și până la 128GB stocare flash.

Tastatura dispune de un Touchpad cu suport pentru elementele de gestică acceptate de Windows. Și la T101 beneficiem de o tehnologie de respingere a atingerilor accidentale cu palma, fluidinzând tastarea și facilitând repaosul palmei pe pad.

ASUS Transformer Book T101 - tastatura

ASUS Transformer Book T101 – tastatura

Autonomia lui T101 este de până la 11 ore. Bateria se încarcă printr-o interfață microUSB. Dispozitivul este disponibil în trei culori vibrante: auriu, verde și gri.

Prezentare video: ASUS Transformer Book T101

Aflați mai multe despre noul laptop accesând pagina: https://www.asus.com/ro/2-in-1-PCs/ASUS-Transformer-Book-T101HA