HomeStiriAsus Transformer Book T100 în atenția bloggerilor
Transformer Book T100

Asus Transformer Book T100 în atenția bloggerilor

Portabilul Asus Transformer Book T100 atrage presa de specialitate și bloggerii. Asus Transformer Book T100 este un produs care oferă foarte mult având în vedere prețul de comercializare al acestuia.

T100 poate fi un laptop de dimensiuni reduse datorită tastaturii fizice QWERTY și a sistemului de operare Windows 8.1, sau poate deveni o tabletă ultra-portabilă cu diagonala de 10.1 inci.Radu Dumitru, un cunoscut blogger specializat pe IT, spune pe blogul său:

Transformer Book T100

Transformer Book T100

Una dintre cele mai bune tablete cu Windows 8 (varianta normală, nu RT) în 2013 a fost Asus Vivotab. Taiwanezii au realizat o combinație bună de hardware acceptabil, mobilitate și preț rezonabil, iar tastatura opțională pe bluetooth îți eficientiza suplimentar munca.

Acum a venit rândul unei alte tablete Asus să se așeze în fruntea celor cu Windows 8: modelul Asus T100 Transformer Book, al cărui preț începe de la 1.699 lei, cu tastatura inclusă!

spune Radu Dumitru în articolul: Asus T100, tabletă cu Windows 8 foarte bună și accesibilă.

Transformer Book T100

Transformer Book T100

Asus Transformer Book T100 dispune de 64GB de memorie flash astfel încât să existe suficient spațiu pentru a vă stoca datele. În cazul în care cei 64GB nu sunt suficienți, utilizatorii pot atașa un card microSD. Cei care vor cumpăra Asus Transformer Book T100 vor primi în acest preț și o licență Microsoft Office Home and Student 2013.

Transformer Book T100

Transformer Book T100

Calitatea construcție este de asemenea apreciată:

Tableta este bine făcută, cum de altfel mă și așteptam de la Asus. Carcasa este sobră, are pe spate o nuanță de gri închis cu o textură fină și sigla Asus în centru, iar partea frontală este din sticlă, iar ecranul de 10,1 inchi are o margine neagră mărișoară, dar care te ajută să o ții mai bine în mână.

ASUS Transformer Book T100

ASUS Transformer Book T100