HomeStiriASUS Transformer AiO P1801 este mai mult decât un All-in-One
ASUS Transformer AiO

ASUS Transformer AiO P1801 este mai mult decât un All-in-One

Desktopul a evoluat iar posibilitățile de utilizare ale acestuia s-au diversificat. Dacă desktop-ul era prin definiție un echipament imobil ce ocupa spațiul de pe birou și de sub birou, noile modele sunt tocmai opusul acestuia. Calculatoarele desktop compacte ocupă mai puțin spațiu, nu au fire care să acumuleze praf, nu se încălzesc, consumă mai puțină electricitate și sunt mai puternice decât modelele voluminoase de acum 5-6 ani.

ASUS Transformer AiO

ASUS Transformer AiO

ASUS Transformer AiO P1801 nu numai că e un un desktop compact all-in-one ce are toate aceste calități ci este mai mult decât atât. Transformer AiO este un echipament dual care poate fi folosit atât pe post de desktop all-in-one atunci când este conectat la baza sa cât și pe post de tabletă de dimensiuni apreciabile.

ASUS Transformer AiO

ASUS Transformer AiO

Modelul ASUS beneficiază de două sisteme diferite care folosesc același ecran IPS FullHD de 18.4 inci. Baza încorporează o platformă Intel ce rulează sistemul de operare Windows. Ecranul înglobează o platformă NVIDIA Tegra 3 cu Android ce dă viață tabletei. Atunci când ecranul este conectat la bază, acumulatorul din interior se încarcă astfel încât să aveți tableta permanent încărcată.

ASUS Transformer AiO P1801 poate fi utilizat într-o mulțime de moduri. În clipul de mai jos sunt doar câteva dintre posibilitățile oferite de noul Transformer AiO.

ASUS Transformer AiO P1801 – scenariu în familie