HomeStiriASUS a lansat Taichi 31
ASUS Taichi 31

ASUS a lansat Taichi 31

ASUS Taichi este mai mult decât un laptop și asta nu pentru că poate fi folosit în atât de multe moduri. Taichi este o filosofie a binelui și o combinație între două elemente foarte dorite de public.

Ecranele lui ASUS TAICHI pot fi utilizate atât în mod simultan, cât și independent, oferind moduri noi de a partaja informațiile, de-a urmări materialele multimedia și de a rula aplicații.

Cu capacul deschis, TAICHI este un ultrabook puternic cu ecran Full HD, tastatură iluminată și un touchpad multi-touch, gata să rezolve sarcini solicitante. Cu capacul închis, TAICHI devine o tabletă ușoară cu ecran Full HD multi-touch pentru utilizare facilă și intuitivă atunci când sunteți în deplasare.

ASUS Taichi 31

ASUS Taichi 31

ASUS Taichi 31 este mai mare decât modelul Taichi 21, lansat în octombrie 2012. Cele două ecrane de 13.3 inci sunt de tip IPS și au rezoluție FullHD. Atât ecranul interior, cât și cel exterior acceptă până la 10 atingeri simultane.

Bateria noului model a crescut în dimensiuni și este mai puternică, semn că ASUS a exploatat cum se cuvine spațiul interior suplimentar.

ASUS Taichi

ASUS TAICHI este un model revoluționar, primul de acest tip ce poate fi găsit pe piață. Pentru curajul de a lansa un produs nou cu un design de excepție, Asus a fost premiat cu Good Design Award 2012.

ASUS Taichi, povestea design-ului