HomeCampanii si concursuriCONCURS: ASUS te cheamă să-ți declari dragostea pentru persoana iubită!
Concursuri ASUS de Valentine's Day

CONCURS: ASUS te cheamă să-ți declari dragostea pentru persoana iubită!

ASUS și ROG te cheamă să-ți declari dragostea pentru persoana ce o iubești cel mai mult. Accesează concursurile online pe paginile oficiale de Facebook, urmărește regulamentul și participă la concursurile de mai jos pentru a câștiga o invitație dublă la film.

Participă la concursul online ASUS

Spune-i cât de mult o iubești și compune-i o ZenDeclarație utilizând minimum trei cuvinte, la alegere, dintre cele menționate mai jos. Fii creativ, arată-ți dragostea și dă-i tag jumătății tale pentru a intra în tragerea la sorți pentru una dintre cele cinci bilete duble la cinema.

  1. Compune o ZenDeclarație utilizând minim 3 cuvinte dintre cele de mai jos:
   • Laptop
   • Incredibil
   • Inovație
   • ZenBook
   • Memorie
   • Stele
   • Soacră
  2. Adaugă hashtagul #asuslove
  3. Nu te sfii, e luna iubirii: dă-i tag persoanei dragi pentru care ai scris declarația de dragoste.

La acest concurs sunt calificate toate declarațiile Zen, care îndeplinesc cumulativ condițiile de mai sus, postate până pe data de 17 Februarie 2020. Voucherul pentru film este electronic și poate fi utilizat în toată rețeaua Cinema City România.

Participă la concursul online ROG

Pasionații de gaming și tehnologie pot fi și romantici în același timp. Puteți să puneți pauză la joc și să-i faceți o declarație de dragoste partenerei sau partenerului. Intrați în competiția pentru una dintre cele cinci invitații duble la film.

  1. Fă mutarea decisivă și compune o Deklarație de dragoste utilizând minim 3 cuvinte dintre cele de mai jos:
   • FPS
   • Provocare
   • Gaming
   • Procesor
   • Racire
   • Click
   • De neoprit
  2. Adaugă hashtagul #roglove
  3. Dă-i tag persoanei căreia i-ai scris deklarația de iubire.

La acest concurs vor fi luate în calcul toate declarațiile care îndeplinesc cumulativ condițiile de mai sus, postate până pe data de 17 Februarie 2020. Voucherul pentru film este electronic și poate fi utilizat în toată rețeaua Cinema City România.

Ești în București? Te așteptăm la Mall!

Fanii ASUS, aflați în capitală, sunt așteptați în perioada 14-24 februarie 2020, în centrul comercial AFI Palace pentru a testa noile notebook-uri și pentru a participa la concursurile derulate la stand.

Concursurile cu premii se vor derula în weekendurile 14-16 februarie și 22-24 februarie. În timpul săptămânii va putea fi testat notebook-ul ZenBook Pro Duo UX581, iar în week-end-uri vor putea fi testate portabilele ZenBook UX434 și ZenBook UX534.

Află mai multe detalii accesând pagina evenimentului.

Vino împreună cu persoana iubită la standul ASUS, aflat la parterul centrului comercial AFI Palace, spune-i cât de mult o iubești și fă acest lucru public pentru a câștiga un premiu Zen.

 1. Fotografiază-te cu persoana iubită la standul ASUS
 2. Distribuie public fotografia într-un Story pe Instagram sau într-o postare pe Facebook
 3. Adaugă hashtag-ul #asuslove și tag paginii ASUS (Instagram sau Facebook)
 4. Tastează un număr pe ASUS ScreenPad 2.0, ecranul de control tactil interactiv secundar al lui ZenBook 14 (UX434) și vezi ce premiu Zen vei primi!

Concursurile vor continua și în luna martie

În perioada 1-8 martie 2020, ASUS va fi prezent în Mall Baneasa cu premii la fel de interesante. Modelele de top ce vor fi expuse în centrul comercial din nordul capitalei sunt ASUS ZenBook UX434 și ZenBook UX581.

Află mai multe detalii despre concursurile ASUS, pe paginile de Facebook ASUS și ROG, pentru a fi la curent cu toate noutățile. De asemenea, poți găsi informații pe paginile de Instagram ASUS Romania și ASUS ROG Romania.