HomeStiriASUS și MediaDOT vă invită la turneul de Dota2 la Nexus Gamers Pub
ASUS vă invită împreună cu MediaDOT la Nexus Gamers Pub

ASUS și MediaDOT vă invită la turneul de Dota2 la Nexus Gamers Pub

Dragi iubitori de gaming, ASUS vă invită împreună cu MediaDOT la Nexus Gamers Pub pe 19 și 20 iulie pentru a participa sau a urmări turneul de Dota2 organizat de cei din Dota2Romania.Com.

Evenimentul va începe sâmbătă la ora 10 dimineața, moment în care se vor extrage echipele participante într-un bracket de 8. Turneul va fi în format Double Elimination și se va desfășura sâmbătă pe 19 și duminică pe 20 iulie. Pe lângă echipele înscrise, la turneu va mai lua parte și XtremeXPC România, echipa care a fost invitată pentru a menține o atmosfera cât mai competitivă.

Chiar daca nu aveți o echipă cu care să concurați, acest eveniment nu trebuie ratat deoarece ASUS și MediaDOT vor organiza giveawayuri și tombole pentru spectatorii care vor veni la fața locului, iar premiul cel mare va fi un Rucsac ASUS RoG Nomad.

Rucsac ROG NOMAD BACKPACK

Rucsac ROG NOMAD BACKPACK

Prima zi a turneului se va încheia în jurul orei 19 pentru a pune în aplicare a 2-a parte a evenimentului, care va consta într-un PUBSTOMP pentru urmărirea turneului cu cel mai mare prizepool din eSports, The International.

Iubitorii scenei competitive sunt invitați să urmărească alături de prieteni cel mai important turneu de Dota din acest an într-un local dedicat special gamerilor într-o atmosferă de care nu vei avea parte nicăieri altundeva. Patru televizoare vor arata meciurile la parter, iar la etaj vom pregăti un proiector pe care vor rula meciurile pentru cei ce preferă să urmărească meciurile într-o manieră mai liniștită.

Dacă vă gândeați că aici se opresc surprizele, ei bine, v-ați înșelat. ASUS, MediaDOT și Nexus vor organiza și turnee 1v1 în pauzele meciurilor de la TI cu premii în GEAR și in-game treasures.

ASUS vă invită împreună cu MediaDOT la Nexus Gamers Pub

ASUS vă invită împreună cu MediaDOT la Nexus Gamers Pub