HomeStiriAsus seria K pe placul tuturor
ASUS K55

Asus seria K pe placul tuturor

Laptopurile ASUS din seria K au îmbinat tehnologiile de ultimă oră cu un design modern cu linii fluide și un aspect estetic de invidiat. Carcasele din aluminiu cu finisaje concentrice conferă o patină specifică produselor de lux cu influențe retro industriale.

Stil completat de tehnologie

Aspectul estetic al laptopurilor din seria K este completat de platforme puternice și tehnologii avansate ce oferă utilizatorului toate instrumentele necesare pentru a putea lucra în cele mai bune condiții.

ASUS a dezvoltat tehnologia IceCool, plasând componentele care degajă căldură departe de utilizator, palm rest-ul fiind menținut la o temperatură joasă. Tastatura de tip Chiclet este ergonomică și nu reține praful.

ASUS K55

Fiecare laptop din seria K prezintă propriile avantaje ce se potrivesc diverselor tipuri de utilizatori. Dacă modelul K53SV beneficiază de procesoare Intel Core și de grafica NVIDIA GT 540M cu memorie video DDR3 de până la 2 GB, modelul K56CM este disponibil cu procesoare Core i7 3517U, până la 8GB memorie RAM și grafică NVIDIA GeForce GT 635M cu 2GB memorie video DDR3.

Un lucru apreciat de utilizatorii de laptopuri ASUS este reprezentat de hard disk-urile ce ajung până la 1TB.

ASUS-K

Start rapid

Pornirea laptopului nu mai este o activitate plictisitoare, consumatoare de timp. Datorită tehnologiei ASUS Super Hybrid Engine II, laptopurile ASUS repornesc din modul așteptare în doar 2 secunde, chiar și după o perioadă de până la 2 săptămâni. În plus, ASUS Super Hybrid Engine II securizează și salvează datele în mod automat, atunci când nivelul de încărcare al bateriei scade sub valoarea de 5%.

Atingeri inteligente

Hardware-ul performant poate fi pus în valoare doar cu ajutorul unui software inteligent. Touchpad-ul noilor modele distinge diferența dintre contactul cu palma și cel cu degetul pentru a preveni mișcarea cursorului în timpul tastării. Utilizatorul nu mai pierde focusul iar documentul poate fi redactat în continuare indiferent de stilul de scris.

ASUS K56

Sunet la superlativ

ASUS a ales întotdeauna cele mai bune module de sunet de la producătorii cei mai renumiți. Fie că e vorba de difuzoarele Altec Lansing sau de sunetul SonicMaster, laptopurile din seria K se vor ridica la așteptările celor mai pretențioși utilizatori.

Oferta reprezentată de laptopurile din seria K este atât de variată încât fiecare utilizator va putea să găsească un model care i se potrivește ca o mânușă.

ASUS K