HomeStiriASUS GeForce GTX 660 rămâne o opțiune demnă de luat în calcul
Placa video ASUS GTX660

ASUS GeForce GTX 660 rămâne o opțiune demnă de luat în calcul

Plăcile video entry-level satisfac cerințele unor jucători ocazionali sau a celor utilizatori ce preferă jocurile de strategie, mai puțin pretențioase din punct de vedere grafic. Dacă până acum erau obișnuiți ca plăcile video ieftine să fie limitate din punct de vedere al performanțelor, noile acceleratoare grafice se prezintă cu totul altfel. Deși sunt catalogate ca entry-level, plăcile grafice din noile generații se descurcă cu succes chiar și în jocurile pretențioase.

Plăcile video ASUS GeForce GTX 660 și GTX 650 DirectCU TOP oferă viteze mai mari față de modelele de referință, cu 104MHz (10%), respectiv cu 157MHz (14.8%) peste frecvențele standard. Noile modele operează silențios și la temperaturi mai scăzute, fiind stabile grație componentelor Super Alloy Power și pregătite pentru overclocking prin GPU Tweak.

Eficiența plăcilor video ASUS GeForce GTX 660 este dată de tehnologia de fotolitografiere pe 28nm. Regulatoarele digitale de tensiune DIGI+ VRM și componentele durabile Super Alloy Power contribuie la stabilitatea generală precum și la obținerea unor frecvențe mai ridicate, comparativ cu standardul impus de producător.

Utilitarul GPU Tweak permite modificarea facilă a frecvențelor pentru nucleu și memorii, a turației ventilatorului și a multor altor parametri prin intermediul unei interfețe grafice intuitive.

Placa video ASUS GTX660

Placa video ASUS GTX660