HomeProduseLaptopuriROG Strix GL703 Unboxing
ROG Strix GL703

ROG Strix GL703 Unboxing

Republic of Gamers (ROG) a lansat recent un laptop, conceput în mod special pentru lovituri cât mai precise și răfuieli virtuale, optimizat pentru a avea un avantaj competitiv în jocurile de tip FPS, cum ar fi Counter-Strike și Overwatch.

ROG Strix GL703 oferă o putere de calcul fără rival grație procesoarelor Intel Core i7 quad-core din cea de a șaptea generație și a acceleratorului video NVIDIA GeForce GTX 10. Strix GL703 este disponibil în versiuni cu până la 32GB de memorie RAM DDR4 2400MHz, o cantitate mai mult decât suficientă pentru lucrul de zi cu zi.

Noul model de gaming de la ASUS este regândit pentru a-și îmbunătăți caracteristicile de țin de portabilitate. Acesta cântărește numai 2.9kg și are un profil de numai 2.4cm. Strix GL703 are un ecran luminos ce acoperă 100% din spectrul de culoare sRGB, pasionații de jocuri putând să se bucure de acțiune chiar și în mediul întunecos al sălilor de gaming.

Sistemul de iluminat AURA RGB poate fi reglat de așa natură încât să reflecte mai bine tipul jocului de pe ecran, iar tastele WASD au parte de o iluminare specială, fiind ușor de identificat în orice condiții. Aflați mai multe despre laptopul de gaming ROG Strix GL703 în clipul de mai jos.

ROG Strix GL703 Unboxing

Lista de specificații tehnice este disponibilă la adresa: https://www.asus.com/Laptops/ROG-Strix-GL703/specifications/